Cauta in 21.294 retete
1 piept de pasare fiert, 2 salate verzi, 4 linguri maioneza, 12 masline sau aspic, 2 oua Mod de preparare: Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu maioneza, se adauga carnea de pasare taiata cuburi mici si se garniseste cu masline sau cu cuduri de aspic.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. sparanghel, 1 buc. piept de pasare, 3 oua, 250 ml ulei, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-150 gr. piept de pasare, o lingura zarzavat fiert tocat marunt, 1 albus, sare, verdeata Mod de preparare: Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata. Se formeaza crochete de grosimea unui deget si lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, intr-o tava fara grasime, 15-20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de pasare tocata, 2 felii piine, 4 linguri lapte, 3 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. de ficatei de pasare, 2 rosii din conserva, 2 cepe, 1 ardei gras ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... linguri cu varf carne de pasare fiarta, 5-6 buc. cartofi mari, 2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou. Mod de servire Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaiele de pasare (ficatei, pipote, inima), fierte, se dau prin masina de tocat, apoi pasta obtinuta se amesteca cu ouale fierte tari si maruntite, cu mustarul, sarea, piperul, pesmetul cernut si cu putina apa. Se amesteca compozitia pana se obtine o pasta omogena. - 500 g maruntaie de pasare, 50 g mustar, 3 oua, 20 g pesmet, sare si piper, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi fierti, 200 gr. ficatei, 1 buc. ceapa mica, sare, ulei (untura de pasare) Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se toaca marunt cu un cutit, impreuna cu ficateii de pasare prajiti. Se toarna ulei sau untura de pasare si se adauga sare si o ceapa taiata marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne de pasare, 60 g paine alba, 200 ml lapte, 60 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt Mod de preparare: Se umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi gata, se adauga deasupra sucul de rosii. Mod de servire Se servesc dovleceii calzi, presarati cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de pasare, 3 l apa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ardei gras, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii, carne de pasare (ramasa de la supa sau de la ... scurg, se taie carnea de pasare in cubulete foarte mici, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . andive, 350 gr. piept de pasare fiert, maioneza, 3 linguri smantana, zeama ... , se amesteca cu pieptul de pasare taiat in lung si cat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Zeama ... servet muiat in apa fierbinte. - O pasare de aproximativ 1 kg, 2-3 l apa (dupa timpul cit trebuie sa fiarba pasarea), 2-3 catei de usturoi, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se garnisesc cu salata verde, spalata si taiata marunt. - Cornuri mici, 2 linguri carne de pasare, 2-3 frunze salata verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro