caise
Pagina 1 din 5
... 1 ceasca nuca macinata 1 1/2 ceasca de caise, taiate marunt Mod de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vremea caiselor si toata lumea le foloseste fie pentru a le conserva ... desert foarte apreciat. Prajitura cu caise Ingrediente si cantitati: 4 oua 200 ... 4 lingurite zahar pudra 1 kg. de caise (tocate marunt) Mod de preparare ... tava unsa si se asaza caisele in bucati mici. Se coace ... Ingrediente si cantitati: 500 g. caise (pot fi folosite si visine sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de sare. Pentru umplutura : portocale, caise sau piersici, daca aveti pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 1/3 stafide (fructe uscate); 1/3 curmale; putine caise. Mod de preparare: Se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de bogata in vitamine) si caisele uscate. O combinatie gastronomica inedita si ... de dovleac; 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la ... mare. Mod de preparare: Din caisele inmuiate si ulei se prepara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... juice de portocale pentru o placinta cu crema de piersici sau caise ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de 4 cl. Calvados, 2 cllichior de caise, 2 cl. gin, 6 cl. suc de ... , 3 cl. rom, 1 cl. lichior de caise, 1 cl. de Triplu Sec, 1 cl ... gheata si se orneaza cu caise. White Lady Pentru a obtine acest ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copilariei tale Negresa Alba ca Zapada Chec cu caise si nuca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingrasamant! Nu aruncati niciodata samburii caiselor atunci cand preparati compotul de caise. Spargeti samburii, fierbeti apoi miezul intr-un sfert de litru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... " tropical de mango, papaya si caise. Rosiile si "inimile" anghinarelor uscate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca nucile, zaharul si scortisoara. Lasa-le deoparte. In alt vas, amesteca afinele si caisele. Intr-un vas mare, amesteca praful de budinca, uleiul, ouale, praful de budinca de lamaie si smantana. Amesteca-le cu o viteza medie vreme de 10 minute. Insereaza fructele. Pune jumatate din amestec in tava. Presara o parte din amestecul de nuci. Adauga cealalta jumatate din amestec. Presara deasupra ce a mai ramas din amestecul de nuci. Pune la copt la 350 de grade, o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma si zaharul si se omogenizeaza cu galbenusurile, uleiul, faina, mirodeniile si sarea. Compozitia se toarna în tava, iar caisele se taie în bucati medii, se dau prin faina si zahar si se asaza peste aluatul din tava. Se pune la cuptor si se tine timp de 15 minute la foc mare, dupa care se lasa înca 20 de minute la foc mic. Se taie, se pudreaza si se asaza pe platou!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie felii subtiri piersica si caisele, apoi amesteca-le cu sucul de lamâie si portocala într-un vas de salata. Adauga apoi uleiul de masline si sosul pentru salata. Amesteca cu verdeturile si pune sare si piper dupa gust. În final, adauga brânza Feta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de foi unse,gemul de caise si ultimul strat de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul fierbe, se amesteca laolalta caisele, zaharul si smântâna ... se încorporeaza în el amestecul de caise. Se pune în patru pahare sau ... doua linguri de compot de caise peste fiecare portie si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute. Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Intinde aluatul intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este o placinta de post, asa cum doar bunica stia sa faca. Intr-un castron cerne faina. Adauga zaharul, un praf de sare si margarina. Framanta toate aceste ingrediente si toarna treptat apa rece. Aluatul trebuie sa fie suplu, sa ia repede forma pe care i-o dai, fara sa-si revina. Acopera-l si lasa-l la rece doua ore. Intinde aluatul in doua foi nu foarte groase. Asaza prima foaie intr-o forma de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie. Lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro