Cauta in 40.210 retete
... care merele calite,un alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat de foi si ele unse.Intepi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se poate servi cu orez,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta Faina se freaca cu untura, se framanta cu zahar, galbenos, praf de copt, sare, aroma si atata smantana, cat aluatul sa devina elastic. Se imparte in doua, se intinde o foaie pentru o tava mijlocie. Se unge cu gem de caise, se acopera cu foaia intinsa din aluatul ramas. Se inteapa cu furculita, se unge cu albus si se coace pana se rumeneste. Prajitura se taie doar cand e rece. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Clatite cu gem de caise si nuci Ingrediente Faina 600 g oua 6 buc lapte 1.6 l sifon 300 ml ulei 200 g gem de caise300 g nuci macinate 100 g zahar pudra 100 g sare Mod de preparare Din faina, lapte, sifon, oua, sare si 50 g zahar se prepara o coca, ce se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. Se umplu cu gem, se ruleaza, se presara cu zahar pudra si cu nuci macinate. Se pot prepara cu orice fel de...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Bomboane de biscuiti cu visine Cuvinte cheie: biscuiti , bomboane , cacao , gem caise , nuci , rom , visine , zahar pudra Ingrediente: 1/4 kg biscuiti sau diverse ... nuci macinate, 100 ml rom, 50 g zahar pudra, 200 g gem de caise, coarne sau piersici, 30 g cacao, un plic cu zahar ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... in forma de dreptunghi. Se unge prima data cu gemul de caise, apoi cu crema frecata din piureul de castane cu ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , 60 g zahar praf, 1 plic de zahar vaniiat; pentru umplutura: gem de caise, 100 g stafide, 2 linguri de rom, 200 g zahar tos, 4-6 albusuri ... inmoaie in rom. Foaia din tava se unge cu gem de caise, se presara stafidele scurse de rom si albusurile batute ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... devine aurie. Se scoate din cuptor, se unge cu gem de caise si cu umplutura. Albusurile amestecate cu putina apa se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de castane gata preparata, 50 g unt, lapte, 2 linguri de gem de caise, 100 g stafide (compot de visine), 3 linguri de rom; deasupra ... si se ung cu gem de caise. Se amesteca piureul de castane cu stafidele inmuiate in ... , lapte, 2 linguri de rom, gem de caise; deasupra, glazura de ciocolata. Se amesteca piureul de castane ... rom, se ung cu gem de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... o foaie pentru o tava de marime mijlocie, se unge cu gem de caise, peste care se presara nucile cu zahar. Se asaza a doua foaie intinsa, se unge cu gem de caise si se procedeaza la fel. Se acopera cu a treia ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de aur, dar mai putin lapte; pentru umplutura, gem gros de caise sau de prune; untura pentru uns tava; pentru ... umplu cu cate o lingurita de gem. Mai intai se aduc capetele ... mijloc ca sa nu curga gemul, apoi se ruleaza. Se pun ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , 2 galbenusuri, praf de sare; 1 albus, 50 g nuci, zahar pudra, gem de caise. Faina se framanta cu margarina, zaharul pudra, galbenusurile si ... cuptor. Cand se racesc, in adancituri se poate pune gem de caise. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... si aceasta reteta delicioasa de gem, puternic aromata si gustoasa. Mareste poza " Cateva borcane cu gem de caise. " Ingrediente 3 kg ... Mod de preparare Spalati bine caisele si scoateti-le samburii. Puneti ... un sirop consistent. Adaugati apoi caisele si lasati intregul continut sa ... cand caisele sunt fierte si compozitia devine densa. Puneti apoi gemul ... : 4...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Rulada cu gem Ingrediente Faina 240 g zahar 200 g oua 12 buc gem de caise 200 g Mod de preparare Galbenusurile se freaca cu 80 ... sa se raceasca. Se intinde gemul pe intreaga suprafata a foii, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... gr nuci macinate, 150 gr zahar, o lingura cacao, 4 linguri gem de caise, coaja rasa de lamie, 3 albusuri batute spuma Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta: Tarta cu caise Ingredientele retetei culinare: => 2 cani faina => 200 g margarina => 150 g zahar => 200 g caise => 100 g gem caise => 1-2 linguri pesmet => 150 ml ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... 500 g mascarpone 300 ml frisca 5 linguri zahar pudra 1 borcan gem de caise 100 g ciocolata menaj alba 100 g ciocolata menaj neagra Pregatesti ... . Adaugi a doua foaie pe care pui un strat de gem de caise, iar deasupra acestuia mai asezi crema ramasa. Pui deasupra ... " Reteta Culinara : Desert cu mascarpone si caise " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Gem de caise parfumate A iesit o minunatie de pasta frumos colorata si parfumata Ingrediente : 1250 gr caise cantarite fara samburi (aproape 2 kg ... 1/2 lamaie Mod de preparare: Scoatem samburii caiselor si-i pastram pentru alt gem de caise cu samburi. Taiem caisele sferturi punem in oala care a fost oparita ... la consistenta dorita. Se pune gemul in...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Chec cu gem de caise 500 ml lapte batut 1 cana zahar pudra 1 si 1/2 cana ... 6 linguri de gris zahar vanilat 1 praf de copt 1 borcan gem de caise cu samburi esenta de vanilie coaja de portocale si ... -o tava mare de chec, punem gemul deasupra si dam la cuptor ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... un diametru de 8 cm. Puneti o lingurita de gem sau dulceata de caise pe jumatatea discului. Umeziti marginea cu putina apa. Acoperiti gemul cu cealalta jumatate a discului. Presati ... ml lapte, 5 g sare, 4 linguri gem de caise, grasime de prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro