mazare
Pagina 1 din 5
... Ingrediente si cantitati : 500 g. mazare 200 g. fasole boabe 1 ceapa 1 morcov 4 linguri ulei sare Mod de preparare : Mazarea si fasolea se aleg, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... egale cu cepele; 1 cana cu mazare proaspata; sare si piper, dupa ... acesta. 5. Intre timp, se fierbe mazarea in apa cu sare, timp de 3 minute. Se adauga mazarea tocanei si se lasa preparatul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servi cu fasole verde sau mazare si rondele de ceapa. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 300 g. morcovi; 600 g. cartofi; 150 g. mazare verdeconservata; 150 g. fasole verde conserva ... , seamesteca morcovii si cartofii inabusiti, mazarea si fasolea taiata,fiarta, ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin otet.Felul IIDovlecei cu mazare si verdeataIngrediente si cantitati: 1 kg. dovlecei in floare4 rosii250 g. mazare verde boabe1 ceapa1 lingurita marar si ... dovleceii sunt gata, se adauga mazarea fiarta separat in apa cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca ingrediente sunt satioase, iar mazarea iti ofera vitamine cat cuprinde ... daca sunt prea mari; 150 g mazare congelata; 200 g branza feta, maruntita ... de timpul de fierbere precizat, adauga mazarea. Dupa ce pastele si mazarea s-au fiert, lasa-le la scurs intr-o strecuratoare si trece ... . Arunca firele de menta. 2. Transfera mazarea si pastele intr-un vas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustos - cu legumele (ardei gras, mazare) si orez fiert, totul condimentat ... rosii; 150 g orez fiert; 150 g mazare fiarta; 2 linguri mustar; 4 linguri ulei ... castron, se pun orezul fiert, mazarea fiarta, pieptul de pui, taiat ... se toarna in castronul cu mazare, orez, carne si ardei. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii; 2 linguri ienibahar (tocat); 3/4 cana mazare verde, fiarta; 1/4 cana patrunjel proaspat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... !... Ingrediente: 8 aripi de pui; 100 g mazare; 100 g fasole pastai; 2 cepe; 1 morcov ... si s-a spumat zeama, se adauga mazarea, fasolea si toate celelalte legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... DE MORCOVI 250 g morcovi 500 g mazare la cutie 250 g fasole verde ... sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind conservata,se va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra ... adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când începe sa fiarba. Adauga mazarea si lasa la fiert timp ... doua minute sau pâna când mazarea s-a înmuiat putin. Adauga frunzele de ... si sarea. Pune amestecul de mazare si supa într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . La final, vei adauga si mazarea cu putina apa în care a fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune mazarea în apa cu sare si las-o sa fiarba 8-10 minute. Curata si taie marunt ceapa, morcovul si ardeiul. Caleste ceapa în ulei si adauga morcovul si ardeiul, apoi fierbe legumele la foc potrivit. Dupa ce a fiert si mazarea, separat, scoate-o din apa si strecoar-o, dupa care o pui în supa de legume si adaugi sare si piper. Când supa este fiarta, adauga bacon. Se serveste cu crutoane si putin patrunjel maruntit, presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarba 10 minute, se pune mazarea si se continua fierberea pâna ... lamâie. Supa-crema de mazare se serveste calda, cu crutoane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle. Sunca de Praga se ... razuit. Se amesteca pastele si mazarea cu sosul, se potriveste de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro