Cauta in 36.144 retete
... g. bame 150 g. rosii 100 ml. bors 10 g. ceapa 5 g. faina (o lingurita rasa ... curata, apoi se oparesc cu bors si se lasa sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de faina un pahar cu bors sau doua linguri de otet ... de faina, un pahar de bors fiert si indoit cu apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta Se curata dovleceii, se taie bucatele, se pun la fiert cu apa rece cit sa-i cuprinda, ceapa taiata marunt si sarea necesara, iar oind dovleceii sint fierti, se adauga borsul, se potriveste de acru si, dupa ultimul clocot, se adauga felii de rosii, ardei si verdeata. Se drege cu galbenus de ou si smintina. Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt. Toate borsurile trebuie bine sarate. Va dorim pofta mare Alte retete online - borsuri / ciorbe
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , poate sa o acreasca cu putin bors. Se serveste cu mamaliguta calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 lingurita de faina, 1 pahar de bors sau 2 linguri de otet, 1 lingura ... , se adauga un pahar de bors fiert, indoit cu apa, sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente : 2 litri apa, 1 litru bors, zarzavat de supa, 500 g. fasolegrasa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Mod de preparare : Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert un morcov,un patrunjel si o ceapa taiata marunt. Se adauga fasolea taiata in bucati,verdeata, cozi de ceapa verde, un ardei gras, toate taiate marunt, sirosiile curatate de seminte. Cand este aproape gata, se adauga borsulfiert separat si strecurat. Se potriveste de sare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deosebit, daca se acreste cu bors sau corcoduse verzi. Timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosii taiate (450g) 1/2 legatura patrunjel 1 l bors sare , piper , leustean Mod de ... lasa 5 minute. Se pune si borsul , leusteanul si patrunjelul si se ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... pasta de rosii 1/2 legatura patrunjel 1 l bors sare , piper , leustean Mod de ... . Nu uitati de litrul de bors. 3 Se pune pasta de rosii ... alte 5 minute. Se pune si borsul , leusteanul si patrunjelul tocat si ... se potriveste de sare si bors. 4 Se serveste calda, ornata cu ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... 450g cu rosii 500 ml bors (optional) sare , piper Mod de ... si se pun rosiil si borsul . Se mai pune apa daca ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... 15-20 minute se toarna borsul (fiert mai intai separat). Se ... . Se presara verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se acreste, dupa gust, cu bors completând cu apa pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam sare dupa gust si borsul de casa,mai lasam sa ... fiarba carnea in apa cu bors deoarece carnea capata un gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde Mod ... cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu orez ... fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa ... castron, peste care se toarna borsul sau, dupa gust, in oala ... ulei. La fel se prepara borsul de macris, spanac si de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si ... fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Zarzavat de supa, 1 sfecla, 1/4 kg cartofi, 1/2 litru bors, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare Mod de preparare: Se curata si se rade zarzavatul si jumatate din sfecla. Se fierb cu 1 1/2 litru de apa cu sare si se adauga cartofii. Cind legumele au fiert, se toarna zeama si borsul clocotit printr-o strecuratoare in care s-a pus restul de sfecla rasa. Se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com