Cauta in 16.330 retete
... s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita ... , 1 lingurita de faina, 1 pahar de bors sau 2 linguri de otet, 1 lingura ... , se adauga un pahar de bors fiert, indoit cu apa, sare ... inabusit, pana scade cat trebuie. Peste la cuptor cu ciuperci Ingrediente: 1 kg de peste, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 2 linguri unt, 1 lingurita ... apa cu sare si zarzavat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin sita si se toarna peste friptura. 6. Se serveste cu garnitura ... de faina un pahar cu bors sau doua linguri de otet ... de faina, un pahar de bors fiert si indoit cu apa ... pus prajitura. Dati la frigider peste noapte. 6. Topiti in unt ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marisoara 300 grame rosii decojite 1 l bors de putina 100 grame taietei ... supa rosiile taiate cubulete si borsul (incalzit pana fierbe, separat). Dupa ... a dat cateva clocote impreuna cu borsul, asezonati cu sare si adaugati ... , fierbinte, cu verdeata proaspat tocata peste si un ardei iute alaturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... etnica cel putin o reteta de peste specifica si definitorie pentru fiecare ... dimensiunilor sau aspectului lor. Borsul de peste in Romania, Ungaria si ... riblja juha ( supa dalmata de peste) in Croatia, cioppino  creata de ... din fiecare. O compilatie festiva de peste si fructe de mare cevabun ... s-au patruns. Taiati fileurile de peste in bucati potrivite. Curatati cochiliile...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -i ciorbele. Fermentat natural din cereale, borsul este una dintre acrelile preferate ... cereale  care a dospit prea mult, borsul este probabil cel mai specific ... (tarate folosite de la alt bors) sau 20 g de drojdie de ... (sau leustean), verde sau uscat. Peste toate acestea se toarna 9 l de ... . Acestea vor fi urmatoarele husti. Borsul se foloseste, de fiecare data ... (borcanul) in care se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pasta usturoiul. Turnati supa fierbinte peste usturoi, lasati-l sa stea cinci ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zi, intr-un litru de bors proaspat. A doua zi se strecoara ... se mixeaza toate. Se adauga borsul strecurat si 1 l apa fiarta si ... galbenusul in castron, se presara peste el sare si piper, se ... tarhon, sare, piper dupa gust. Peste galbenusuri se adauga sare, piper ... foarte fin. Sosul se toarna peste salata numai in momentul in ... samburi, se pun in borcan, peste care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care au fiert perisoarele peste legumele si ciupercile inabusite. Lasa ... acri ciorba cu o cana de bors sau cu zeama de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usor: are multe inlesniri la peste si poate fi trecut usor ... salata de telina cu nuca . Bors de legume Pizza cu ciuperci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ZIUA I Pranz: 1. Bors de dovlecei Mod de preparare: fierbe 2-3 dovlecei taiati ... orezul pune dovleceii, 1 cana de bors fiert separat, verdeata tocata si ... ml apa si 2-3 linguri malai); peste ea pune ciupercile si presara ... soia si toarna sosul fierbinte peste spaghete. Poti rade deasupra o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de ... sunt aproape fierte,se adauga borsul clocotit in prealabil, 2 catei de ... mic, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba ... functie de marimea bucatilor de peste pana se inmoaie si intra ... bine in carnea de peste.Cand a fiert pestele se adauga verdeata ... . Se poate servi ciorba cu pestele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ... el apoi si bucatile de peste.Se lasa sa fiarba la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se curata bine de solzi,de intestine si branhiile de ... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ... apoi adaugam si bucatile de peste, Se fierbe la un foc ... cateva minute avand grija ca pestele sa nu se sfarame. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata. - 100 g hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 g varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cand sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul. - 200 g stiuca sau lin, 1/2 ardei gras, 1/4 ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 rosie mare, sare, leustean, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se stinge cu 1,5 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pina cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb ... , se pune leustean. - 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina ... , 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin ... se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la ... , verdeata - leustean de preferinta, sare, bors la pliculete, smantana, 1-2 oua. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in castronul de supa tot sucul. Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un clocot. Se adauga apoi usturoiul pisat peste sucul de sfecla din castron ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ... smintina. - 750 g carne miel, 2 l apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de ... zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ... varza. - 1 kg crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 pastirnac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro