Cauta in 29.900 retete
... s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita ... , 1 lingurita de faina, 1 pahar de bors sau 2 linguri de otet, 1 lingura ... , se adauga un pahar de bors fiert, indoit cu apa, sare ... inabusit, pana scade cat trebuie. Peste la cuptor cu ciuperci Ingrediente: 1 kg de peste, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 2 linguri unt, 1 lingurita ... apa cu sare si zarzavat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin sita si se toarna peste friptura. 6. Se serveste cu garnitura ... de faina un pahar cu bors sau doua linguri de otet ... de faina, un pahar de bors fiert si indoit cu apa ... pus prajitura. Dati la frigider peste noapte. 6. Topiti in unt ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ... apoi cu multa apa rece. Peste carne se adauga bamele, apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de la alt lot de bors) pentru fermentatia lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarna apa fierbinte ... o aroma deosebita. In timpul fermentatiei, borsul de amesteca cu o lingura de ... s-a terminat borsul in sticle, se toarna apa fiarta in vas peste huste sa se limpezeasca; apoi borsul se toarna in sticle. Operatia ... de 3 ori. Nota: Borsul nu se lasa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - leustean de preferinta, sare si bors la plicule knor, smantana si ... in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin ... se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne de vita (sau pasare), 250 gr. bame, 30 gr. margarina, 3 buc. rosii, 1/4 l bors, 1 buc. ceapa, verdeata Mod de preparare: Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sunt aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 verze, 1/2 kg rosii, 1 pahar smantana, 3 linguri unt Mod de preparare: Se curata varza, se spala bine, se desfac foile si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se pun apoi foile una peste alta, se ruleaza si se toaca fin. Se asaza in cratita unsa cu unt, se toarna pe deasupra rosii trecute cu pielita cu tot prin masina de tocat carne, se adauga bors sau apa. Se fierbe bine, se adauga 1/2 pahar smantana si restul din rosii. Mod de servire Se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se pun ceapa si orezul peste carne. Se adauga sare, piper ... intr-o cratita, se acopera cu bors proaspat si se fierb in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 450g cu rosii 500 ml bors (optional) sare , piper Mod de ... facut le puneti in oala peste legumele care ar trebui sa ... si se pun rosiil si borsul . Se mai pune apa daca ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de ... sunt aproape fierte,se adauga borsul clocotit in prealabil, 2 catei de ... mic, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba ... functie de marimea bucatilor de peste pana se inmoaie si intra ... bine in carnea de peste.Cand a fiert pestele se adauga verdeata ... . Se poate servi ciorba cu pestele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1Se portioneaza pestele si se spala bine cu apa rece ,dupa ... dupa care se toarna si borsul si se mai lasa 5 minute ... el apoi si bucatile de peste.Se lasa sa fiarba la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se curata bine de solzi,de intestine si branhiile de ... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine ... apoi adaugam si bucatile de peste, Se fierbe la un foc ... cateva minute avand grija ca pestele sa nu se sfarame. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de ... zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu orez ... fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa ... smantana si galbenus de ou in castron, peste care se toarna borsul sau, dupa gust, in oala in care ... ulei. La fel se prepara borsul de macris, spanac si de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 6 buc. crap, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras ... fierte, se pun bucatile de peste in oala si se fierb ... domol. Cind pestele este aproape gata, se adauga borsul care a fost fiert separat, se ... , se pune verdeata si se mai da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece. De obicei la bors se pun cozile si capetele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa ... , 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Mod de preparare ... stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pana cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... . Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura ... este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la ... prajit sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cind pestele este gata (15-20 minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com