bors de peste
Pagina 2 din 5
... kg peste(crap), 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi (pot fi si congelati ... , ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust) Mod de preparare: Pestele se spala, se curata, se ... se strecoara supa. Zeama de peste se pune din nou la ... cam 15 min. Carnea de peste se toaca la masina, se ... se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna la inceput ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... . Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit Mod de preparare ... intreg si gogosarul taiat cubulete. Peste aproximativ 30 de minute se ... . Ouale batute cu smantana si borsul se adauga cind se ia ... pe foc. Mod de servire Borsul se serveste cu ardei iute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg peste, morcov, patrunjel, telina, o ceapa mare, 1-2 ardei grasi, 2 rosii de marime mijlocie, bors sau zeama de varza, zeama ... , untdelemn, sare. Mod de preparare: Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii ... . Ciorba se acreste imediat cu bors sau zeama de varza sau ... de a se introduce carnea de peste, pentru ca acesta sa nu ... ciorba, se adauga bucatile de peste impreuna...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare Mod de ... in castronul de supa tot sucul. Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un clocot. Se adauga apoi usturoiul pisat peste sucul de sfecla din castron ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 1 buc. telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l. bors Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din ... , din salau sau cu diferiti pesti marunti, cu exceptia carasului si linului. Pentru ca ciorba de peste sa aiba consistenta gelatinoasa necesara ... supa capata un gust amarui. Pestele astfel pregatit se pune in ... la fiert cu bucati de peste mare...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 6 bucati peste, 1 morcov, 1 buc, radacina patrunjel, 2 cepe, sare, 2-3 cesti bors, 4-5 rosii sau 200 ml bulion ... apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intii au fost ... potrivit, sa nu se sfarime pestele. Se mai adauga felii de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa ... , 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare Mod de preparare ... stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pana cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pesti (crap, morun), 1 litru bors, 1 ceapa, patrunjel, piper, leustean Mod de preparare: In bors se pune ceapa, patrunjelul si ... spala si se curata bine pestele, se taie apoi in bucatele ... se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai ... apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa intreaga. Se pune pestele cind ciorba...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 l bors, 1 gaina mijlocie, 1 buc. ceapa mica, o legatura loboda, marar, patrunjel ... ; se fierb in citeva minute. Separat se fierbe borsul, se adauga peste taiteii fierti, se pune gaina taiata in bucati ... taiata marunt. Se mai da un clocot si borsul este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata. - 100 g hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 g varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cand sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul. - 200 g stiuca sau lin, 1/2 ardei gras, 1/4 ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 rosie mare, sare, leustean, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se stinge cu 1,5 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pina cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb ... , se pune leustean. - 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina ... , 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pina cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb ... , se pune leustean. - 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina ... , 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in ulei, apoi se inabusa peste legumele, dar tot foarte putin ... se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la ... , verdeata - leustean de preferinta, sare, bors la pliculete, smantana, 1-2 oua. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in castronul de supa tot sucul. Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un clocot. Se adauga apoi usturoiul pisat peste sucul de sfecla din castron ... taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar ... , 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, 1/2 l bors, 2 crengute leustean, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ... smintina. - 750 g carne miel, 2 l apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de ... zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ... varza. - 1 kg crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 pastirnac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro