Cauta in 21.435 retete
... la baza tomatele, combinate cu usturoi, zahar, sare de mare si ... sare de mare); 2 catei de usturoi - tocati; 2 lingurite miere; 2 lingurite bobite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lamaie mare; 2 catei mici de usturoi, pisati marunt; 2 lingurite patrunjel tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline; 1 catel mic de usturoi, pisat marunt; cate 1/4 lingurite de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute) sau susan; 2 catei de usturoi taiati marunt; 1 lingura ghimbir (ginger ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui; 1 ceapa; 3 catei de usturoi; 3 oua; 2 felii de paine; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucati mari; 1 catel de usturoi, taiat; 1 cana suc de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... busuioc; 5 cepe mici; 2 catei de usturoi; 3 morcovi; 1 pastarnac; sare; piper. Mod ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 fir de praz; 4 catei de usturoi; 2 morcovi; 3 ardei grasi rosii; 400 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 2 foi de dafin; 4 catei de usturoi; 200 ml apa (sau supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 ceapa mica, tocata; 1 catel de usturoi, tocat; 1 cana sos de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune deasupra amestecul de usturoi si ulei de masline, întins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Si cand aud si de usturoi, bucuria este si mai mare ... 1 ceapa 1 bucata de praz, 1 legatura usturoi verde 250g rosii in bulion ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mic, apoi adauga cateii de usturoi curatati si maruntiti. Amesteca, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala castravetii, taie-i felii subtiri si pune-i într-un castron. Presara sarea peste feliile de castraveti, amesteca si lasa deoparte timp de câteva minute. Piseaza usturoiul, adauga uleiul, otetul si piper dupa gust. Scurge lichidul lasat de castraveti si adauga amestecul de usturoi, ulei si otet peste ei. Toaca fin mararul proaspat si adauga-l peste salata, amestecând bine. Lasa salata la frigider timp de jumatate de ora înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mic. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul. Caleste usturoiul timp de un minut, dar fara sa devina maroniu. Adauga sparanghelul si prajeste-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât sa se faca uniform pe toate partile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când pieptul de pui este bine patruns.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge o tava pentru cuptor cu putin ulei. Toarna uleiul de masline si usturoiul într-o punga mare resigilabila. Adauga buchetelele de conopida în punga si agita bine. Toarna continutul pungii în tava unsa si asezoneaza cu sare si piper. Coace timp de 25 de minute, amestecând o data. Presara parmezanul si patrunjelul si mai lasa la cuptor timp de 3-5 minute, pâna se rumeneste usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro