Cauta in 37.318 retete
... de ciocolata 1/2 ceasca smantana 3/4 lingurita chimen 1/4 lingurita praf de nuca 1 lingurita ... cesti mici. 2. Combina smantana, 1/4 lingurita chimen, miezul de nuca, tocat, zaharul ... amesteca bine. 3. Toarna restul de chimen in cafeaua fierbinte, apoi toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 1 cescuta espresso 5 linguri faina alba 1/4 chimen 3 linguri unt sau margarina 1/4 cana ... , iar la sfarsit se presara chimenul. Se lasa la cuptor timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g varza alba taiata fideluta, 1 lingurita chimen, putina sare de mare. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau lamaie rasa 2-3 bete de chimen 2 mere rosii, dulci, taiate bucati ... portocala rasa si betele de chimen. Incalziti preparatul amestecand in el ... si strugurii. Scoateti betele de chimen si amestecati temeinic. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 lingurite zahar un praf de chimen ciocolata rasa sau ornamente de ... si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si cocolata rasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vitamina A, molura (anason-dulce sau chimen-dulce) contine calciu, fosfor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; morcov; conopida; telina; castraveti; secarea/chimen dulce; ceapa verde; ciuperci; ridichi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nevoie. Iar "detaliile" aromate de chimen, alune, suc proaspat de lamaie ... fideluta; 2 lg. alune pisate; 1 lg. chimen. Sosul: 1 mar ras pe razatoarea ... amesteca cu varza taiata fideluta. Deasupra se presara alune si chimen ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie; 1 varf de cutit de chimen; putina sare de mare. Mod ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie; 1 praf de chimen; 1 praf de cimbru uscat; sare ... , zeama de lamaie, praful de chimen, praful de cimbru, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 litri supa de zarzavat, 150 gr. ulei, 3 linguri faina, 3 linguri chimen, sare Mod de preparare: Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adaunga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se lasa sa fiarba 10 minute. Mod de servire Se serveste cu cuburi de pine prajita
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1.2 kg unt 1 kg oua 6 buc chimen 15 g sare Mod de preparare ... 1 kg faina, 200 g unt, 6 galbenusuri, chimen macinat, sare si apa se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 varza mica, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 lingurita chimen, sare, piper Mod de preparare: Varza cruda se taie fidea, apoi se pune in salatiera, se sareaza si se pipereaza. Peste ea se toarna uleiul si otetul; se presara chimenul. In loc de ulei, otet si chimen, se poate amesteca cu 1/2 pahar de maioneza subtire sau cu un sos facut din 1/2 pahar smantana, amestecata cu 1 lingurita mustar si verdeata tocata Se decoreaza cu felioare de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cas prospat cu chimen Ingrediente Cas proaspat 400 g unt 100 g chimen 10 g boia de ardei dulce 3 g sare Mod de preparare Casul se curata de coaja, se taie bucati, se da prin masina de tocat, se adauga untul ce a fost frecat spuma, chimenul macinat si boiaua de ardei dulce si se potriveste gustul de sare. Se amesteca, pana ce compozitia s-a omogenizat, se aranjeaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte, 1 lingura de smantana, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de chimen Mod de preparare: Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o lingura de smantana si sarea. Se framinta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cat se poate de subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pasta de telemea cu chimen Ingrediente Branza telemea de oi 200 g unt 150 g smantana 100 g chimen 10 g Mod de preparare Untul se amesteca cu telemeaua data pe razatoare, smantana si chimenul macinat fin, pana ce se obtine o pasta omogena. Cu aceasta pasta se pot umple rosii, ardei grasi sau castraveti verzi.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro