Cauta in 24.553 retete
... INTR-UN CASTRON SE PUNE CHIMEN SI MARAR VERDE TOCAT SE ... SUC DE LAMIIE BUSUIOC CIMBRU;CHIMEN;PIPER SI MARAR SI O CESCUTA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gazpacho sau supa rece de rosii Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza. Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce film avem pentru seara asta? Film avem, fara doar si poate, dar la film ce avem? Ce rontzaim? Ca mandibula are Parkinson non-stop si desi ochii-s lipiti de ecran ca niste ventuze, mana, scapata de sub controlul mintii, face ce vrea ea si tot cotrobaie, doar, doar da peste ceva... crocant, cald si mult. Deci crocant am zis, da? Ei, atunci crocant sa fie. Si mai ales rapid, ca-ncepe filmul. Da,
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... . Ingrediente 1 lingurita de seminte de chimen sucul de la o portocala sucul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... BUSUIOC CIMBRU; USTUROI GRANULE SI CHIMEN SE PUNE MARAR PROASPAT TOCAT ... BINE CU O FURCULITA SE PUNE CHIMEN SI CONDIMENTE DE PUI SE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul într-un vas cu apa la fiert. Toaca rosiile în cubulete cât mai mici si adauga-le peste orezul fiert. Adauga si chimenul si lasa-le la fiert la foc mic. Pune ceapa tocata marunt la calit în uleiul de masline. Adauga ceapa calita peste supa de rosii si orez. Mai lasa la fiert aproximativ 10 minute. Presara telina tocata când ai îndepartat supa de pe foc. Se poate servi cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... razatoare, gris, piper, marar si chimenul pisat putin pentru a-i activa aromele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam orezul si il fierbem 10 minute. In timp ce orezul fierbe, taiem ananasul in cuburi. Incingem uleiul intr-o tigaie si calim usturoiul. Apoi punem legumele congelate si le lasam vreme de 4 minute. Adaugam ananasul, chimenul, curry, sosul de soia si putina apa. Le acoperim si le lasam pe foc 6 minute. Adaugam orezul fiert, presaram ceapa verde si coriandru si le mai lasam pe foc timp de 4 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si seminte de susan si chimen. Am uns iepurasul cu ou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin ou batut, se presara chimen si se coace 30-40 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie - sare, piper, chimen macinat (dupa gust) - 2 linguri ulei ... cu ulei de masline, paprika, chimen, patrunjel sau boabe de naut ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... în prealabil. Apa se fierbe cu chimenul si cu frunzele de dafin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 1 lingura cu unt - sare - ulei - chimen (noua nu ne place, asa ... am maruntit-o cu o furculita) Si chimenul sau cimbrul, in cazul meu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosit un amestec de coriandru, chimen, fennel etc), sare - un plic ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com