Cauta in 21.294 retete
Pastele se fierb al dente si se strecoara. Într-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul maruntit, dupa care pun pastele, vinul alb si frunzele de spanac. Se lasa câteva minute pâna când se gateste spanacul, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, iar la final se razuieste un strat generos de parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun legumele la fiert, cartofii, conopida si ceapa, timp în care puteti curata usturoiul pe care îl veti adauga mai spre final. Dupa fierbere, acestea se scurg partial, pastrând un sfert din zeama respectiva, dupa care se paseaza cu blenderul pâna când compozitia devine o pasta cremoasa. Este foarte simplu de gatit, mai adaugati condimentele dorite si preparatul este gata. Este mult mai gustoasa daca o consumati rece, poate chiar adaugând câteva cuburi de gheata, partunjel si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oua, 30 gr. usturoi, 80 gr. svaiter sau cascaval, o lingura mustar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... catei de usturoi mari, ulei dublu rafinat de masline, un ardei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. fasole grasa sau tucara, citeva linguri ulei, citeva linguri otet de vin, 2-3 catei de usturoi, sare, 1 buc. rosie, patrunjel si marar tocat Mod de preparare: Se fierbe fasolea in apa fierbinte sarata pana se inmoaie. Se scurge bine, se amesteca cu ulei, otet si usturoiul pisat. Se lasa acoperit timp de 2 ore sa se raceasca si sa se imbibe bine. Mod de servire Se presara abundent cu verdeata tocata. Se garniseste cu felii de rosii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. peste, 1 lamiie, 1 pahar ulei, usturoi, piper, sare, 1/2 kg. rosii (bulion), 3-4 linguri de vin, cimbru Mod de preparare: Pestele curatat se lasa 1/2 ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se da la cuptor. Cind este aproape gata, se picura putin vin.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 4-5 catei usturoi, 2 conserve sardele, 3 linguri ulei, otet, sare, piper Mod de preparare: Se fierb cam 10 minute citiva catei de usturoi. Se scurg apoi si se piseaza. La usturoiul pisat se adauga 2 sardele tocate marunt, 2-3 linguri de ulei, otet, sare si piper dupa gust. In acest sos se pun oua rascoapte taiate felii. Peste ele se presara verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 capatana usturoi, 300 g smantana, 100 g iaurt, 1-2 legaturi marar Mod de preparare: 1. Usturoiul de curata, se piseaza sau se toaca marunt. Se adauga putina sare. 2. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca. 3. Mararul spalat si curatat se toaca marunt si se adauga peste compozitie. 4. Se tine la frigider pana la servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 felie franzela, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, patrunjel verde, 4-5 frunze de tarhon ... , sosul de la catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 250-300 gr., 6-8 catei de usturoi, 100 ml ulei de masline ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
vinete, ceapa, usturoi, maioneza Mod de preparare: Vinetele coapte se toaca marunt cu tocatorul, se adauga ceapa dupa gust, putin usturoi si apoi maioneza. Mod de servire Se serveste asezonata cu rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a prepara mixul de condimente, puneti intr-un castron de marime medie verdeturile, usturoiul, sarea si piperul. Turnati uleiul si amestecati, pana la omogenizare.Folosind un cutit ascutit, crestati in mai multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm). Aplicati amestecul de verdeturi pe toata carnea, introducand din el si in crestaturi. Lasati la marinat timp de o ora, la temperatura camerei.Incalziti cuptorul la 180ºC. Puneti carnea in tava de copt, pe un gratar, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fire ceapa verde, 30 fire usturoi verde, 1 lingura faina, 2 linguri bulion ... preparare: Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... albi 3 lamai, doua capatani de usturoi 2 foi de dafin 50 de ... timp prepara crema dulce de usturoi. Intr-o cratita mica, topeste o bucata ... din belsug cu sosul de usturoi. Este o garnitura perfecta, savuroasa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. ciuperci, 3 linguri ulei, 2 catei usturoi, zeama de la 1/2 lamiie, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 buc. castraveti, 5 catei de usturoi, 5 linguri de ulei, o lingura de otet, sare, piper Mod de preparare: Castravetii se curata de coaja, se taie felii subtiri (se pot da pe razatoare), se presara o lingurita de sare si se lasa 15 minute la scurs. Se storc de zeama pe care au lasat-o si se amesteca apoi cu otetul, usturoiul pisat, uleiul si piperul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carasul proaspat se curata de solzi,indepartam capul si scoatem intestinele.Se spala bine in apa rece.Presaram condimentele si-l lasam 15 min sa se patrunda bine aroma lor. In timp ce pestele l-am lasat cu condimentele,punem la foc apa pentru mamaliga impreuna cu 1/2 lingurita de sare.cand apa clocoteste se adauga malaiul si se mesteca vartos ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda de fundul ceuneluleui.Rasturnam mamaliguta apoi pe un platou, Pestele se da ptin malai si se pune la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usor de preparat. Orezul cu usturoi poate fi si o garnitura gustoasa ... orez 4 1/2 cani apa 3-4 catei de usturoi sare, piper - proaspat macinat, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sosul. Prajiti cateva foi de usturoi pentru ornat. - 400 g file de ... , 1 praf de sofran, 2 catei de usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro