Cauta in 21.055 retete
... : 4 oua 200 g. zahar pudra 60 g. margarina 10 g. amoniac alimentar 500 g. faina ... : Se amesteca bine zaharul cu margarina si ouale intregi. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Blatul: 150 g margarina 1 ou 4 linguri de zahar 2 linguri de apa 1 varf ... putina sare Mod de preparare: Margarina, zaharul, oul, bicarbonatul, apa, sarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 250 g. unt sau margarina 1 cana apa sau sifon rece 3 linguri ulei sare un ou Mod de preparare: Se amesteca cu faina cat cuprinde. Se intinde o foaie si se taie suvite lungi si late de 1,5 - 2 cm., dupa care se ruleaza pe forma (puteti folosi si formele pentru carnati). Crema : folositi 2 plicuri de budinca de vanilie si preparati-le conform instructiunilor respective.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati : 1 pachet margarina (250 g.) o cana de zahar 2 cani cu ... albus. Tava trebuie tapetata cu margarina si faina. Se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cantitati: 250 g. unt sau margarina 250 g. zahar 250 g. nuci macinate ... preparare: 1. Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se adauga nuca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 500 g. margarina se freaca cu 250 g. zahar; un ... de ciocolata : 4 linguri cacao 250 g. margarina 300g. zahar 300 ml. lapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mango; 3 linguri ulei; 2 linguri margarina; 150 g cascaval; 1 praf de boia ... unui vas Yena uns cu margarina. 3. Fructele de mango se curata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g smantana; 1 ou; 1 salata verde; 20 g margarina; sare; piper. Mod de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... camerei Crema 250 g unt sau margarina 1/2 litru de lapte 2-3 linguri de ... alt vas, se freaca bine margarina cu zaharul si se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alba 1/4 chimen 3 linguri unt sau margarina 1/4 cana zahar brun o cana de ... de tort, se unge cu margarina sau unt si se toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g margarina, o cutie de sardele de circa 200 g, circa 20 g masline ... rosu, sare. Mod de preparare: Margarina pastrata intr-un loc mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se rup buchetelele de broccoli (mijlocii) si se fierb - al dente - in aburi. Se prepara o pasta din unt, mustar si piper (amestecate bine) si se serveste cu buchetelele de broccoli fierbinti. - 250 g broccoli, 60 g margarina, 2 lingurite mustar de Dijon (iute), piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Margarina pastrata intr-un loc mai cald din bucatarie, timp de ... de franzela sau cornuri. - 250 g margarina, o cutie de sardele de circa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si in el dizolvam drojdia, margarina o topim si amestecam cu sarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tocat.Peste ei adaugam margarina moale,cele doua linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... restul de lapte se topeste margarina se adauga ouale batute, galbenusurile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina, zaharul, praful de sare si margarina pana obtinem un aluat pe care il sfaramam in mana (firimituri) si-l tinem la rece 30 minute. Merele curatate de coaja si cotoare si taiate cubulete, le punem intr-un vas yena uns cu margarina. Peste mere si zmeura si mure punem aluatul facut firimituri, omogen peste toate fructele. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune intr-un castron. Peste margarina se toarna cele 9 linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mierea in apa si adaugam margarina topita. Adaugam maiaua, omogenizam , apoi ... sau unsa cu ulei sau margarina si le mai lasam circa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro