Cauta in 21.308 retete
1 kg urzici, 1/2 kg hamei, 4 cepe, 1 lingura orez, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Urzicile alese si bine spalate se pun la fiert in apa clocotita cu sare si ceapa taiata marunt. Orezul si varfurile de hamei se adauga in momentul cind urzicile sunt fierte numai pe jumatate. Borsul se adauga la urma, dupa ce au fiert toate zarzavaturile si se potriveste de acru dupa gust. Mod de servire Se serveste fie simplu, fie dres cu galbenus de ou si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , leustean Mod de preparare: In bors se pune ceapa, patrunjelul si ... se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai ... apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - leustean de preferinta, sare si bors la plicule knor, smantana si ... se adauga sarea si apoi borsul - cam o lingurita de concentrat la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 litru bors Mod de preparare: Se curata ... s-au muiat cartofii se adauga borsul clocotit, apoi bulionul Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ... boabe, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 l bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de ... , patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa, 1 l bors, 1 gaina mijlocie, 1 buc. ceapa mica, o legatura loboda, marar, patrunjel ... citeva minute. Separat se fierbe borsul, se adauga peste taiteii fierti ... taiata marunt. Se mai da un clocot si borsul este gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Minatarcile sau ... in acelasi vas, se adauga borsul potrivindu-se de acru, si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea ... , o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zarzavaturile sint fierte, se adauga borsul, uleiul si se mai lasa ... , o legatura de leustean, o cana de bors, sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se lasa sa ... iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si ceapa verde, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... legumele sint fierte, se adauga borsul, leusteanul si se lasa sa ... , patrunjel verde, o crenguta de leustean, bors, 2-3 linguri smintina, 1 1/2 litru apa, 2 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Cind au fiert se adauga borsul clocotit. Se serveste cu mamaliga. - 1/2 kg urzici, 1 l apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un virf de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita ... care a fiert sfecla, mai dai borsul in 1-2 clocote, presari verdeata tocata ... , 1 morcov, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 2 cartofi, 1 l bors, 1 legatura patrunjel, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa, 1 l bors, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, 1 buc. ceapa ... -un clocot si se adauga borsul fiert si strecurat. Se pune ... deoparte oala si se drege borsul cu galbenusurile batute cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa, sare, verdeata ... fiarba bine, apoi se adauga borsul fiert separat, sarea, verdeata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata. - 100 g hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 g varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa se moaie se pune borsul fiert separat si strecurat. Se ... sfecla se decoloreaza repede. Cind borsul este gata, se scurge aceasta ... mai dea 2-3 clocote. Se serveste borsul dres cu smintina si ou ... , 3 cartofi, 1 morcov, 1 ceapa, sare, verdeata, 1 l bors, smintina, 1 ou. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... min., se adauga spaghetele si borsul proaspat, se aduce la clocot ... frunze, leustean, 4 oua, 1 lingura delikat, bors proaspat, spaghete. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro