Cauta in 16.330 retete
... ardei grasi, un litru de bors, sare, piper, seminte de marar ... de sare si piper. Adauga borsul, clocotit in prealabil. Da deoparte ... sare. Subtiaza cu zeama din bors si rastoarna in oala. Amesteca ... o varianta mai consistenta, renunta la bors. Poti pune si un ardei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o razatoare fina cu zaharul, uleiul, borsul, adaugati fiana in ploaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei (200 ml.) - 1/2 pahar de bors (100-120 ml.) - 25 g. drojdie ... de cutit sare, ulei si bors (daca e nevoie, mai adaugati putin bors) Aluatul trebuie sa fie elastic si sa se desprinda usor ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... nici cea tanara n-o lasa indiferenta. Borsul de gaina cu smantana si ... regionale romanesti, ce pune laolalta borsul moldovenesc, zarzavaturile oltenesti si smantanile ... 3 linguri de ulei 2 litri de bors 2 cepe mari 2 foi de dafin ... cand zarzavaturile s-au patruns, adaugati borsul fierbinte si lasati sa dea ... sare si piper dupa gust. Borsul de gaina cu smantana si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marisoara 300 grame rosii decojite 1 l bors de putina 100 grame taietei ... supa rosiile taiate cubulete si borsul (incalzit pana fierbe, separat). Dupa ... a dat cateva clocote impreuna cu borsul, asezonati cu sare si adaugati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si textura chiftelutelor plutitoare prin borsul dichisit cu legume si tamaiat ... o cutie de rosii decojite 1litru bors sare si piper macinat o legatura ... , dupa care se adauga borsul fiert separat (borsul se da un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... au fiert legumele, adaugati si borsul si eventual (daca doriti) si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... fiind aceasta ciorbita delicioasa, acest bors de peste cu bulion de ... si taiate cubulete) - 500 ml. bors - 4 linguri pline cu orez - 3, 4 linguri ... de minute. Se pune apoi borsul care a fost pregatit dinainte: se ... dupa aceea se adauga ciorbei (borsul nu se pune "crud" in ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... a primaverii din Bucovina, gatita cu bors de-adevaratelea  de putina, inmultit ... blid ciobit pe margine, acest bors organic este un omagiu adus ... de minute Ingrediente: 3 litri de bors 2 maini de urzici tinere 2 legaturi ... folositi orez). Puneti la fiert borsul impreuna cu 5 litri de apa ... si leusteanul. Potriviti de sare. Borsul cu verdeturi de primavara se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pasta concentrata de rosii 1 l de bors sau corcoduse congelate Vegeta 1 lgt ... greu, punem rosiile, iarasi verdeata, borsul oparit si mai lasam sa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente 0,4 kg carne de vita cu os 1,5 kg varza proaspata 4 cartofi 1 ceapa 5-6 rosii 2-3 ardei grasi 1-2 morcovi 2 linguri de ulei verdeata foi de dafin sare piper Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs. Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana. Reteta din Gradina Imperiului .
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cald. Dupa 24 ore, cand borsul s-a limpezit, se poate folosi pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune uleiul la incins, impreuna cu ceapa, usturoiul si chimenul si se mesteca, in jur de patru minute, pana in momentul in care ceapa devine aurie. Dupa se adauga sfecla, varza, cartofii, telina, morcovul, frunzele de dafin, sarea si piperul. Se fierb ingredientele la foc mediu, aproximativ 10 minute, pana cand sfecla se inmoaie. Se adauga pasta de tomate si zaharul brun. In tot acest timp, continuati sa amestecati. Adaugati apoi apa, reduceti focul si lasati sa fierba timp de 40 minute....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... daca la carciumi se foloseste borsul de casa (sau ma rog ... de apartament si mai mereu bors de casa, l-am folosit din ... - praz - morcovi - suc de rosii - bors - leustean (mergea mai bine niste ... . Adaugam si coastele afumate, punem borsul, potrivim de sare si piper ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se curata cartofii ,se taie cuburi si se pun la fiert,peste ei adaugam gogosarul ,tocat marunt,morcovul tocat marunt si ceapa,tocata marunt si prajita,cand legumele sunt fierte adaugam peste ele pasta de tomate,sare dupa gust si borsul de tara si lasam sa traga un clocot dupa care vom adaugam patrunjel si leustean.Urzica o spalam si o punem la fiert sa traga un clocot,dupa care o scurgem de apa si o tocam marunt,o adaugam la final peste ciorba de legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 tacam de pui 1 ceapa mare 2 morcovi 1 telina 1 pastarnac 1 cana de orez 500 ml bors 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa la foc mic cca 15 min, dupa care se adauga orezul. Cand toate au fiert, se pune borsul, leusteanul si se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic 5 min. Enjoy!
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde - ardei gras - cartofi - telina - bors - sare - ou pentru zdrente (optional ... , optional sucul de rosii si borsul si lasam sa fiarba la ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la fiert intr-o oala cu 1l de apa. Apoi se curata cartofii, se taie cuburi si se adauga in oala ce fierbe. Urzicile curatate si spalate bine se adauga la restul legumelor. Se fierbe pana ce legumele se inmoaie. Apoi adaugam si orezul si odata cu el si borsul care a fost fiert inainte. Cand e gata si orezul adaugam sare, pasta de tomate, ulei, dam inca un clocot si gata. La final adaugam nitel leustean
Reţetă de pe retete.eva.ro