Cauta in 21.294 retete
... legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si ... minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 1 buc. rosie, 1/4 l bors, marar verde, sare, 2 linguri smantana, o lingurita orez Mod de preparare: Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (crap, salau etc.), 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, 1 buc. ceapa ... . Dupa citeva clocote, se adauga borsul clocotit, turnind cite putin pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa mica, 2 lingurite orez, 1 varf cutit boia, 2 linguri ... este aproape gata. Se adauga borsul fiert lasind sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiata feliute, multa verdeata, 1/2 litru bors de putina acru. Mod de ... sa ramana loc si pentru borsul de putina, bulion (poate fi ... e aproape gata se adauga si borsul de putina (dat in clocot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa mica, 2 lingurite orez, un varf de ... este aproape gata. Se adauga borsul clocotit lasind sa mai dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 litru bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic ... fasolea este gata. Se adauga borsul si verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust) Mod de preparare ... se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica Mod ... . Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot ... taiata marunt. Se poate drege borsul cu smantana si galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 ceapa, 1 cescuta de orez, 1/2 litru bors, 1 ou, maruntaie, aripi si git ... adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul clocotit. Se drege borsul cu un ou batut in castron, peste care se toarna ... linguri din oala, apoi tot borsul. Se presara patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 litru bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta orez, sare ... orezul este fiert se adauga borsul clocotit separat, patrunjelul si leusteanul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 litru bors, 4-5 legaturi loboda, 4 fire ceapa verde, 1 buc. morcov ... da un clocot, se adauga borsul clocotit, verdeata tocata si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 250 gr. fasole verde, 1 buc. ceapa mica, 1 buc. morcov ... rosiile fierte separat si strecurate, borsul clocotit si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 sfecle potrivit de mari, 4 cartofi, 4 cepe, 2 legaturi patrunjel, o crenguta cimbru, sare, 1 l bors Mod de preparare: Se curata sfecla, se taie fire lungi, se da sare si se lasa sa stea putin ca sa lase zeama. Se stoarce, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt si cind este de ajuns de fiarta se adauga cartofii fierti bucati. Se mai lasa sa dea un clocot si se acreste cu bors. Se adauga verdeata, crenguta de cimbru si la urma de tot zeama scursa de la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com