Cauta in 35.783 retete
... si un praf de sare. Lasa-le sa se inabuse bine ... cartofii taiati in bucati si lasa totul sa fiarba. 3.Spala bine ... la calit cu putin ulei. Adauga usturoiul taiat marunt. Lasa urzicile cat lasa putin suc. Adauga ... fiert, rastoarna urzicile in oala. Lasa totul sa dea in fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt putine, va recomandam scovergi dospite, care sunt economice si usor ... cantitati: 1 ciur de faina drojdie cat o nuca 1/2 de lingurita de sare ... si sarea cu apa pentru a obtine o coca potrivita. Se lasa la dospit. Se imparte in bucatele mici care se intind in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g zahar 200 g oua 12 buc gem de caise 200 g Mod de ... scoate din tava si se lasa sa se raceasca. Se intinde gemul pe intreaga suprafata a foii, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... drojdie 1 plic zahar vanilat faina cat cuprinde Se amesteca drojdia cu ... de faina si se lasa la dospit in apropierea unei surse de caldura Se bat ouale ... si se amesteca cu drojdia dospita.Se adauga faina si se ... lipeste de maini. Se lasa la dospit pana isi dubleaza cantitatea. Se presara faina pe masa ... cu ajutorul unui pahar. Se lasa inca 10-15 minute la...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Clatite cu gem de caise si nuci Ingrediente Faina 600 g oua 6 buc lapte 1.6 l sifon 300 ml ulei 200 g gem de caise300 g nuci macinate 100 g zahar pudra 100 g sare Mod de preparare Din faina, lapte, sifon, oua, sare si 50 g zahar se prepara o coca, ce se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. Se umplu cu gem, se ruleaza, se presara cu zahar pudra si cu nuci macinate. Se pot prepara cu orice fel de...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de iaurt cu ovaz si gem de capsuni Sunday breakfast: Parfait de iaurt cu ovaz si gem de capsuni Jul 22, 2011 Bogdan No Comments Tags: gem , iaurt , mic-dejun , ovaz , parfait Esti ... de iaurt cu ovaz si gem de capsuni Ingrediente : - 200 grame ... cremos - 3-4 linguri de ovaz - 3-4 linguri gem de capsuni sau de care ... iaurt, 2 linguri de ovaz, 2 de gem de capsuni si tot asa ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... n-am gatit nimic zilelele astea cat am lipsit, dar ca sa nu va las de izbeliste am scotocit prin ... ce am gasit: un aromat gem de zmeura facut in vara ... wok. Fierbe fructele pana ce gemul se ingroasa. Adauga zaharul si ... de 2 ore. Pune gemul fierbinte in borcane curate. Lasa borcanele desfacute pana ce se racesc ... -le bine cu capace. Cand gemul s-a racit,...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Bautura de lapte cu gem si inghetata Ingrediente inghetata 50 g gem de fructe 30 g lapte 125 g Mod de preparare Se pun inghetata si gemul in paharul racit in prealabil. Apoi, se toarna laptele rece, se amesteca repede si se serveste cat mai rece.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... varf de cutit de sare, gem Mod de preparare: Untul se ... foc potrivit 20 minute. Se lasa sa se raceasca, se taie ... si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra ... in bain-marie, apoi se lasa putin sa se raceasca. Se ... servetului de bucatarie si se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura ... si se amesteca bine cu gemul de portocale. Se desfasoara aluatul ... unge uniform cu amestecul de gem si portocale, apoi se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . faina, 1 plic praf de copt, gem sau visine Mod de preparare ... , se unge repede cu un gem sau se presara visine fara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... exact pentru ca depinde de cat de tari sunt capsunii, de ... mai fac spuma. Nu turnati gemul in borcane, daca are spuma ... zahariste, arata urat. Dupa ce gemul este fiert se pregatesc borcanele ... de capacul borcanului, pentru ca gemul se poate strica din cauza ... cu o alta patura si se lasa la dunst 1-2 zile pana cand borcanele, respectiv gemul, sunt reci. Eu pun capsunii ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gr zahar, o lingura cacao, 4 linguri gem de caise, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Bautura de lapte cu gem Ingrediente gem 50 g lapte 150 g Mod de preparare Se pune gemul in pahar, iar deasupra se toarna laptele rece. Se amesteca si se serveste imediat sa nu se incalzeasca.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Gem de rubarba si capsune Ingrediente 600g rubarba, 500g capsune, coaja ... , zahar vanilat, 1 radacina de ghimbir cat o nuca, o mana de frunze proaspete ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... scurs intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Se mixeaza ... de mere, se ung cu gem de gutui si se introduc ... miere in loc de gem. - 1 kg mere, gem de gutui, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Galuste de faina cu gem Ingrediente Faina 500 g oua 3 buc ulei ... g unt 75 g pesmet alb 200 g gem 300 g sare Mod de preparare ... foc, se pun ouale, unul cate unul, amestecandu-se bine dupa ... prajit in unt. La servit se adauga gem peste fiecare portie ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... sa ma reprofilez pe clasicul gem. Combinatia de capsuni si banane ... ). Gem de capsuni, banane si lime Laud, pentru a nu stiu cata oara, virtutile masinii mele de ... , si un program special pentru gem! Mi-a facut o bunatate de babanagem ... 400 g ( plus ce s-a papat cand gemul a fost gata) am folosit: - 800 ... asa) - 1 buc lime taiata felii Gem de capsuni, banane si lime ... , se...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... Bogdan No Comments Tags: capsuni , gem , rubarba Esti prima data pe ... si considerare, am zis ca gemul ar fi o metoda perfecta pentru a pastra rubarba cat mai mult in casa. In ... a avut drum prin Brasov. Reteta gem de rubarba si capsuni Ingrediente ... , sucul de la o portocala si lasa totul la fiert pe foc ... decat neplacuta, ia gemul de pe foc, lasa-l sa se...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro