Cauta in 35.720 retete
... 31, 2011 Bogdan 2 Comments Tags: gem , hibiscus , topping Esti prima data ... cheesecake dulce cu ciocolata alba. Gemul rezultat din hibiscus merge si ... . Odata ce a dat in clocot, lasa compozitia sa fiarba la foc ... minute. Odata ce s-a ingrosat compozitia, las-o sa se raceasca si pune-o intr-un blender 2-3 minute. Gemul astfel obtinut se pastreaza intr ... steril, la frigider. Enjoy! 2.6 ignora...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
Se amesteca branza de vaci cu faina, oua, zahar farin, bicarbonat, razatura de lamaie si sare. Din aceasta compozitie se modeleaza papanasii in forma rotunda, apesi in mijloc si ii prajesti ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. 2.Se face apoi din aluat o painisoara ... se pune din nou la dospit timp de o jumatate de ora ... cu ingrediente dupa gust. Se lasa in cuptor 20-25 de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente Gem de rubarba 500 gr rubarba 300 gr zahar (am ... de la 1/2 pastaie vanilie Preparare Gem de rubarba Rubarba se curata ... seteaza apoi pe programul de gem (programul 8 in cazul meu, e masina ... -au iesit aprox. 700 gr gem . Se pastreaza in frigider in ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente Batoane de ovaz cu gem 120 gr unt 200 gr ... orz 1 borcan de 350 gr gem (de care preferati, eu am ... ) Preparare Batoane de ovaz cu gem Se freaca untul cu zahar ... pana se niveleaza aluatul. Intindeti gemul deasupra. Amestecati restul de aluat ... blatul cu paharul 4. Blatul 5. Intindem gemul 6. Restul de aluat il faramitam ... 8. Batoane de ovaz cu gem Adauga comentariu...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Ingrediente necesare 1 kg zeam de mce_e, 800 g zahr. Se spal, se curc _i se fierb mce_e. La 1 kg de zeam se adaug 800 g zahr _i se las s fiarb timp de 25 minute. Se toarn de fierbinte in borcane. Deasupra se presar pucin salicilat, numai dac nu este suficient de legat. Se leag borcanul cu celofan. Va dorim pofta mare Politica de confidentialitate Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com
Una dintre cele mai parfumate conserve de sezon, dulceata de gutui este o bucurie pentru toate simturile. Gustul unic, dulceata inconfundabila si culoarea deosebita va vor incalzi zilele anotimpului rece. Timp de preparare: 2 ore Portii: aproximativ 2-2,5 kilograme Ingrediente: 6 gutui mari 2 lamai semintele dintr-un baton de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat 700 grame de zahar Preparare: Sterilizati borcanele si pastrati-le la cald. Spalati bine lamaile si stergeti-le cu un prosop. ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 kg prune 400 g zahar optional: 2 plicuri zahar vanilat, 100 g miez de nuca
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
... ori mai mult ap. Se las in ap 48 de ore ... pun la fiert _i se las s fiarb pan ce zeama scade ... adaug tot atata zahr. Se las s fiarb la foc mic amestecand ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... tiparibila Retete > Prajituri > Prajitura cu gem si crema de branza Informatii ... Portii: 10 - 12 Prajitura cu gem si crema de branza Ingrediente ... g margarina rece 50 g zahar 100 g gem de zmeura sau mure 100 ... pana se rumeneste. 3 Se intinde gemul peste crusta calda. Intr-o craticioara ... . Se toarna peste stratul de gem. Deasupra se rade ciocolata ramasa ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
Asezati cateva caramizi in cada in functie de cate flori aveti. Pentru a proteja cada de zgaraieturi asezati cateva prosoape sau carpe uzate pe fundul cazii. Puneti apoi apa in cada pana acoperiti caramizile. Florile isi vor lua atata apa cata au nevoie pe perioada cat sunteti plecati. VN:F [1.9.22_1171] please wait... Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast) VN:F [1.9.22_1171] Rating: 0 (from 0 votes) (Visited 488 times, 1 visits today)
Reţetă de pe www.egospodina.ro
... de esenta de migdale 2 linguri gem de zmeura Pentru glazura 125 ... de migdale. Ungeti aluatul cu gem apoi turnati deasupra compozitia de ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Cum pastram cat mai mult timp florile in vaza Inainte de ... o faceti oblic pentru a realiza o suprafata cat mai mare de absorbtie a apei ...
Reţetă de pe www.egospodina.ro
Daca nu mai stiti exact de cand ati cumparat ouale, faceti urmatoarele teste: intr-un pahar plin cu apa le scufundati pe rand, -proaspete daca raman pe fundul paharului -au cateva zile daca stau pe fundul paharului cu partea plata in sus -au 2-3 saptamani daca plutesc in apa -au mai mult de o luna daca se ridica rapid la suprafata apei A doua metoda: indiferent de ce pregatiti nu spargeti oul direct in compozitie ci pe o farfurie, -galbenusul si albusul sunt bine legate unul de altul-oul este...
Reţetă de pe www.egospodina.ro
... se toarna deasupra atata apa, cat sa-1 acopere. Se caleste cateva ... alaturi si zahar pudra si gem. Taitei cu grenadine: 1 portie de ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare 1 kg cp_uni, 900 g zahr. Se dau cp_unele prin sit de pr _i se pun la fiert pan se ingroa_. Se adaug zahr _i se mai fierbe 1/2 or, amestecand. Se ia de pe foc, se amestec pan se rce_te. Se pune in borcan _i se leag cu celofan. La mrmelada de cp_uni _i fragi se pune _i zeam de la o lmaie. Va dorim pofta mare Politica de confidentialitate Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com
Daca am cumparat prea multe verdeturi de la piata si nu prea te induri sa le pui la uscat, incearca urmatoarea metoda. Invelesti verdeturile in hartie de bucatarie, apoi le pui intr-o punga de plastic in compartimentul pentru legume si fructe. Se pastreaza verzi cateva saptamani. VN:F [1.9.22_1171] please wait... Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast) VN:F [1.9.22_1171] Rating: 0 (from 0 votes) (Visited 465 times, 1 visits today)
Reţetă de pe www.egospodina.ro
De cata apa au nevoie florile de apartament Apa ramasa in tavita ghiveciului dupa udare, apa pe care floarea nu o absoarbe, o vom indeparta dupa 30 minute pentru a nu putrezi radacinile. VN:F [1.9.22_1171] please wait... Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast) VN:F [1.9.22_1171] Rating: +1 (from 1 vote) (Visited 411 times, 1 visits today)
Reţetă de pe www.egospodina.ro
... servet de bucatarie si se lasa sa dospeasca la cald circa ... acopera din nou si se lasa sa creasca inca o jumatate de ... se formeaza galustele, care se lasa sa creasca inca 30 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro