Cauta in 21.294 retete
1 ) Cernem faina, o amestecam cu sifonul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si uleiul. 2 ) Nuca macinata o amestecam cu cacaua si scortisoara, apoi cu nuca taiata si dulceata de visine, pe care le punem in aluat. 3 ) Compozitia obtinuta o coacem la un foc potrivit. 4 ) Dupa ce s-a copt o taiem si o pudram cu zahar. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... una dintre treimi se repartizeaza cat mai uniform deasupra foii intinse ... ca mai sus si se lasa din nou la frigider, cel ... pune cam jumatate lingurita de gem ,si se pliaza ca o carticica ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -am pregatit pt umplut cu gem, iar cu restul de aluat ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... 3 linguri de lapte si se lasa sa dospeasca 10 minute. Se ... cu un stergar si se lasa sa creasca la cald pana ... se incorporeaza merele, care se lasa si ele sa se dunstuiasca ... cuptorul la 200 grade C. Aluatul dospit se intinde intr-o tava unsa ... pune din loc in loc cate-o felie intreaga de slaninuta, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai stiti si putina matematica, cat sa inmultiti cantitatea de zahar ... 330 mililitri de suc. Dar cat inseamna asta? O fi mult? O fi ... contin cam tot atata zahar cat cele pe baza de cola ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Reteta: Prajitura de post cu gem si nuci Ingrediente: 1 cana de gem 1 cana de apa calduta 1 cana de zahar 2 plicuri zahar vanilat ... . Intr-un bol adanc amestecati gemul cu apa calda. Adaugati uleiul ... faina si incorporati-o usor. Daca gemul folosit este gros, s-ar putea ... frisca vegetala.[/tip] [tip]Deoarece gemul defineste gustul prajiturii, folositi un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vanilia. Apoi se pune apa cat sa le cuprinda. Se fierb ... si se leaga frumos gemul. Se pune gemul in borcane sterilizate ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tamiioasa, 400g zahar pentru fiecare kg de fructe Mod de preparare: Se spala fructele, se scurg, se scot simburii, la prune, la piersici, iar perele si merele se curata de coaja, li se scot simburii si miezul tare. Strugurii se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul si se lasa pana a doua zi cind se fierb si se leaga.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. 2.Se face apoi din aluat o painisoara ... se pune din nou la dospit timp de o jumatate de ora ... cu ingrediente dupa gust. Se lasa in cuptor 20-25 de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
La inceput a fost mancarea. Simpla, bruta, ca atare. Ca necesitate fiziologica. Mai apoi a fost masa. Cu tot aranjamenul ei. Ca organizare si mijloc de socializare. Si, pentru ca nu era de ajuns, au urmat moda si trendurile ei. Pentru ca niciodata nu a fost la fel de cool sa mananci si sa vorbesti despre mancare cum e acum. Noile religii sunt culinare. In ce si cum crezi. In marea masa a oamenilor care mananca pur si simplu sau a celor pentru care masa a ramas un act social se disting cei...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am gasit ieri pe un blog ce il urmaresc de multa vreme un experiment foarte interesant. S-a luat o rosie de la supermarket si s-a urmarit evolutia ei, fiind tinuta in soare si umezeala si fotografiata in fiecare zi. Va invit pe blogul autorului experimentului pentru a privi si a va ingrozi! Articolul intreg il gasiti aici: http://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Foarte buni si frumosi acesti biscuiti. Sunt spornici si se fac usor dar, ce-i drept, se si consuma la fel de usor. Ingrediente: 150g faina 100g faina de migdale (preparata in casa din migdale macinate impreuna cu o lingura de zahar) 250g unt cu peste 80% grasime 150g zahar 2 galbenusuri un praf de sare vanilie (un pliculet zahar, ori o lingura esenta, ori semintele unei pastai) gem de
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Una dintre cele mai parfumate conserve de sezon, dulceata de gutui este o bucurie pentru toate simturile. Gustul unic, dulceata inconfundabila si culoarea deosebita va vor incalzi zilele anotimpului rece. Timp de preparare: 2 ore Portii: aproximativ 2-2,5 kilograme Ingrediente: 6 gutui mari 2 lamai semintele dintr-un baton de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat 700 grame de zahar Preparare: Sterilizati borcanele si pastrati-le la cald. Spalati bine lamaile si stergeti-le cu un prosop. ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sunt multi care se feresc de retete complicate Nu vor cuptor aprins o ora, ci un sfert Haplea ii intelege si le da dreptate Are pentru ei o dulceata de desert.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Poti citi pe Tedoo.ro un post scurt si la obiect care raspunde acestei intrebari.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Sunteti blocati de nameti Si la magazin nu puteti s-ajungeti. Daca aveti oua si dulceata-n casa Iat-o prajitura utila si gustoasa.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Astazi am inceput pe bune relatia cu noul meu prieten, mixerul KitchenAid, iar rezultatul nu putea sa fie decat "de-li-cios", de fapt, "DE-LI-CIOS". Mai intai sa va dau reteta, caci nu este nici ea de neglijat. Pentru inceput aveti nevoie de un mixer, de preferinta KitchenAid :)) apoi, mai aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 3 oua, 120g unt la temperatura camerei, 130g zahar, 2
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... servet de bucatarie si se lasa sa dospeasca la cald circa ... acopera din nou si se lasa sa creasca inca o jumatate de ... se formeaza galustele, care se lasa sa creasca inca 30 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bine cu mixterul,si se lasa peste noapte la frigider. A doua ... , i se mai poate adauga lapte cate-o lingura.Eu am adaugat putin ... . Eu le-am umplut cu gem de prune, se poate umle ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com