Cauta in 21.294 retete
... fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ml lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 gaina, zarzavat de supa, o ceapa, o radacina hrean sau o capatina de usturoi, sare Mod de preparare: Se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se ia spuma, apoi se adauga zarzavatul, ceapa si sarea. Gaina fierbe cca 2 ore, daca este batrina. Cind este fiarta, se scoate din supa, se lasa sa se racoreasca, se taie in bucati si se aseaza pe o farfurie. Se garniseste cu rondele de morcov si telina. Mod de servire Se serveste cu sos de hrean, de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, telina, patrunjel), 200 ml smantana, 4 oua, o ceapa mare, 100 g unt, untdelemn, margarina, o ligurita rasa de sare, condimente de pasteta. Mod de preparare: Carnea fiarta se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata in lapte si nestoarsa, zarzavatul, ceapa taiata marunt si calita 2 minute in toata grasimea. La tocatura se adauga albusurile...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un rasol de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de porc, zarzavat ... spala in mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala si se curata andivele, dupa care se taie in lung si se amesteca cu bucatelele de carne fiarta. Se aseaza intr-un castron si se amesteca bine cu maioneza si sosul Vinegrette. - 500-800 g andive, 400 g carne (rasol de vita sau piept de pasare), maioneza si sos Vinegrette. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... printre nuferi si carduri de pasari, spre lacuri sau prin golful ... din salaul cu maioneza, un rasol de peste servit rece, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... drept garnitura la friptura de pasare la gratar sau la carnea rasol
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar care-i va da gust placut. Se serveste cu rasol de pasare, vaca, vitel, cu limba fiarta, ficat prajit natur, snitele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa fiarba 12-15 minute. Nota: Pasarea fiarta se poate servi rasol, alaturi de legume fierte si cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar care-i va da gust placut. Se serveste cu rasol de pasare, vaca, vitel, cu limba fiarta, ficat prajit natur, snitele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gatit cu os cu tot. Rasolul - minunat pentru fripturi inabusite, gatite ... sofisticate ale carnii de vita. Rasolul de vita apreciaza apropierea legumelor ... friptura Piesa intreaga - puiul, si pasarile in general, se preteaza la ... mai bune bucati pentru friptura : Pasarea intreaga - gatita simplu sau umpluta ... suficient. [/warning] Rata Rata este o pasare aparte, cu o anatomie, textura si ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de fasole verde cu afumatura Rasol de vita cu legume asortate ... gratar cu cartofi Lapte de pasare si prajitura cu branza de ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com