Cauta in 21.294 retete
... zarzavatul si ienibaharul, ca pentru rasol. Se lasa sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea, de preferinta suculenta (piept, rasol), se taie in cuburi de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg crap, 1ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 2-3 boabe piper, 1 foaie dafin, 2 linguri zeama de lamiie, 2 linguri ulei, 2-3 cartofi, sare Mod de preparare: Se curata pestele, se spala, se sareaza si se lasa cu sarea 10-15 minute. In acest timp se pune la fiert zarzavatul curatat cu 1 kg apa, putina sare, piper si foaie de dafin. Se lasa sa fiarba pana cind se moaie zarzavatul, apoi se trage cratita de la foc, se pun cartofii taiati in sferturi, se lasa sa dea 2-3 clocote apoi bucatile de peste....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne rasol, 75 g unt, 1 ou, 1 felie franzela, 1 ceapa, 1 catel de ... Mod de preparare: Se curata rasolul de pielite si oase si ... aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 kg. peste alb (salau etc.), zarzavat de supa, 500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa, o foaie dafin, boabe de piper, sare, verdeata, maioneza Mod de preparare: Se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaia de dafin. Se trage vasul la marginea plitei si, dupa ce nu mai fierbe, se introduce usor pestele intreg, curatat si spalat. Se fierbe apoi la foc iute. Cind este gata, se scoate pestele, se asaza in farfurie si, dupa ce s-a racit, se acopera cu maioneza....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg rasol alb, 100 g slanina afumata, 1 picior de vitel, 200 g morcovi ... desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un rasol de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de ... spala in mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dorim! Ingrediente si cantitati: 500 g rasol de pui (carne fiarta); 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
resturi de peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat Mod de preparare: Bucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar. Se serveste la carne rasol, crenvursti, cirnati calzi, fripti sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne pentru rasol, 3-4 cepe, 4 linguri unt, sare, piper, putin otet, patrunjel verde tocat Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt. Cind ceapa a inceput sa se rumeneasca se adauga rasolul taiat bucatele, se pune sare si piper si se lasa 10 minute la foc domol. Mod de servire Cind se serveste la masa se toarna deasupra putin otet si se presara cu patrunjel tocat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne rasol, 100 g costota sau slanina afumata, 100 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg rasol cu os cu maduva, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 3 l apa, sare ... Mod de preparare: Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba ... carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. rasol fiert, o lingura telemea, sare, o lingura faina, o lingura untdelemn, patrunjel, 150 gr. smantana Mod de preparare: Se toarna peste rasol un sos alb din smantana, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra branza si patrunjel verde. Mod de servire Se serveste cu garnitura de legume fierte, de preferinta morcov si fasole verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in ... aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune ... fierbinte si o salata. - 300 g carne rasol, 75 g unt, 1 ou, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toarna peste rasol un sos alb din smantana, sare si putina apa, fierte circa 15 min. Se presara deasupra branza si patrunjel verde. Se serveste cu garnitura de legume fierte, de preferinta morcov si fasole verde. - 200 g rasol fiert, 1 lingura telemea, sare, 1 lingura faina, 1 lingura untdelemn, patrunjel, 150 g smantana. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 800 g carne de vaca pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie de telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu zeama degresata si strecurata. - 1 kg rasol alb, 100 g slanina afumata, 1 picior ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fac sandvisuri. - 1 kg peste fiert rasol, o ceapa mare (100 g), 3 linguri untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece ... carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas ... presara patrunjel verde tocat. - 1,5 kg rasol cu os cu maduva, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro