rasol
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
rasol porc usturoi, rasol de porc cu hrean, rasol de pui, rasol de porc, rasol porc la cuptor, stiuca rasol, rasol pui moldovenesc, rasol de vita, rasol alb vita, rasol oaie
Slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna cu ceapa curatata si taiata felii. Se adauga cartofi curatati si taiati felii rotunde, se pune sare si piper si se stinge totul cu 1 pahar de apa. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic. Dupa aceea pestele curatat si taiat se pune peste cartofi si se fierbe pina este gata. Cind se servesc la masa, bucatile de peste se asaza pe un platou incalzit se garnisesc in jur cu cartofi si se presara cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe pestele in apa clocotita cu sare, in care a fiert mult zarzavat, piper si foi de dafin. Inainte de a se pune pestele, se adauga in apa o lingura de otet. Se serveste cald cu unt incalzit amestecat cu zeama de lamiie si verdeata tocata fin. Sosul se toarna peste pestele fierbinte, imediat ce s-a scos din zeama. Se serveste cu zarzavatul in care a fiert, ca garnitura. - 1,5-2 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, sare, 1 foaie dafin, piper, 200 g unt, verdeata, sare de lamiie. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine; se spala (pestele mare se portioneaza). Morcovii si ceapa se curata, se taie felii, se pun la fiert impreuna cu foile de dafin, piperul boabe si sarea. Se lasa sa fiarba cca 20 minute. Se adauga pestele si se mai continua fierberea inca 10 minute pana este bine patruns. Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata , se scurg si se stropesc cu untul topit. La servire, se pune in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se asaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau stelute si presarate cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de frunze de patrunjel. - 1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Presarati cu faina ossobuco si rumeniti-le in unt. Adaugati sare si piper. Turnati putin vin alb in tigaie. Cand vinul s-a evaporat, adaugati suficienta supa fierbinte (sau apa) pentru fierbere, care va dura aproape o ora. Cu aproximativ 10 min. inainte de a lua compozitia de pe foc, adaugati patrunjelul, coaja de lamaie (numai partea galbena), usturoi, ceapa, ansoa curatata si spalata, toate tocate impreuna. Se serveste cu risotto (orez) cu sofran. - 4 bucati ossobuco de vitel, 1 ceapa mica,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incit sa fie bine acoperit, deoarece partile ce ramin afara din apa se inegresc. Dupa un clocot, se adauga sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba in clocote mici 2-3 ore. Carnea bine fiarta se desprinde de pe oase, se asaza pe o farfurie si se serveste calda in zeama ei cu mujdei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Limba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna apa calda si se pune pe foc. Cind a inceput sa fiarba, se ia spuma, se adauga zarzavat ceapa, foi de dafin, piper, sare, se acopera cu capac si se fierbe la foc mic timp de 3 ore (limba de vitel si de porc se fierb mai putin). Se scoate apoi si se curata cu grija pielea de pe limba fierbinte (incepind din virf). Se taie in felii frumoase si se serveste fierbinte cu sos de hrean,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smintina si, facultativ, se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte. Pentru aroma, se adauga marar, patrunjel, tarhon, dupa gust. - 50 g unt sau untdelemn, 30 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inspira. Ingrediente: - carne de vitel (rasol sau chiar pulpa) - praz sau ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... si o sa va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel ... : Spalam si curatam un pic rasolul si il punem la fiert ... , la foc mic. Verificam daca rasolul s-a fiert (carnea trebuie sa se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... amestecat cu smintina. - 4 felii de rasol de minzat, 300 g orez, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii si salata verde. - 200 g rasol de vita sau vitel, 4-5 cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intregi, arpacas, tapioca, etc. - 1/2 kg rasol sau piept, 2 cepe, putin usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 500 g pulpa de porc, 500 g rasol de porc fara os, 400 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g orez, 100 g unt, 3-4 linguri cascaval ras, citeva ciuperci si resturi de carne (friptura, rasol), sare Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa cu sare. Se adauga ciupercile taiate feliute si inabusite in unt si resturile de carne taiate cuburi mari. Nu se amesteca. Se fierbe incet si acoperit. Mod de servire Se serveste cu cascaval ras
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , carne de minzat feliata pentru rasol, 2 catei de usturoi, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. rasol de vita sau vitel, 4-5 cartofi fierti in coaja si curatati, 4-5 castraveti murati, 4-5 cepe verzi; pentru sos 3-4 linguri maioneza, 1 lingura bulion, sare, piper; pentru decor 2-3 frunze salata verde, 2 rosii felii Mod de preparare: Carnea se taie fidea, cartofii si castravetii se taie cuburi mici, ceapa se toaca. Se amesteca toate bine si se toarna deasupra sosul facut din maioneza cu bulion, sare si piper. Se decoreaza cu felii de rosii si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... folosita la preparararea sa: un rasol de vita, taiat circular, pe ... : 3-5 ore Ingrediente: 2 felii groase de rasol de vita 3 morcovi 1 tulpina de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro