rasol
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
rasol porc usturoi, rasol de porc cu hrean, rasol de pui, rasol de porc, rasol porc la cuptor, stiuca rasol, rasol pui moldovenesc, rasol de vita, rasol alb vita, rasol oaie
Presarati cu faina ossobuco si rumeniti-le in unt. Adaugati sare si piper. Turnati putin vin alb in tigaie. Cand vinul s-a evaporat, adaugati suficienta supa fierbinte (sau apa) pentru fierbere, care va dura aproape o ora. Cu aproximativ 10 min. inainte de a lua compozitia de pe foc, adaugati patrunjelul, coaja de lamaie (numai partea galbena), usturoi, ceapa, ansoa curatata si spalata, toate tocate impreuna. Se serveste cu risotto (orez) cu sofran. - 4 bucati ossobuco de vitel, 1 ceapa mica,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incit sa fie bine acoperit, deoarece partile ce ramin afara din apa se inegresc. Dupa un clocot, se adauga sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba in clocote mici 2-3 ore. Carnea bine fiarta se desprinde de pe oase, se asaza pe o farfurie si se serveste calda in zeama ei cu mujdei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Limba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna apa calda si se pune pe foc. Cind a inceput sa fiarba, se ia spuma, se adauga zarzavat ceapa, foi de dafin, piper, sare, se acopera cu capac si se fierbe la foc mic timp de 3 ore (limba de vitel si de porc se fierb mai putin). Se scoate apoi si se curata cu grija pielea de pe limba fierbinte (incepind din virf). Se taie in felii frumoase si se serveste fierbinte cu sos de hrean,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smintina si, facultativ, se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte. Pentru aroma, se adauga marar, patrunjel, tarhon, dupa gust. - 50 g unt sau untdelemn, 30 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inspira. Ingrediente: - carne de vitel (rasol sau chiar pulpa) - praz sau ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... si o sa va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel ... : Spalam si curatam un pic rasolul si il punem la fiert ... , la foc mic. Verificam daca rasolul s-a fiert (carnea trebuie sa se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... amestecat cu smintina. - 4 felii de rasol de minzat, 300 g orez, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosii si salata verde. - 200 g rasol de vita sau vitel, 4-5 cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intregi, arpacas, tapioca, etc. - 1/2 kg rasol sau piept, 2 cepe, putin usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 500 g pulpa de porc, 500 g rasol de porc fara os, 400 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , carne de minzat feliata pentru rasol, 2 catei de usturoi, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... folosita la preparararea sa: un rasol de vita, taiat circular, pe ... : 3-5 ore Ingrediente: 2 felii groase de rasol de vita 3 morcovi 1 tulpina de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... friptura extraordinara de inspiratie germana, rasolul de porc, fiert inabusit in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in oase) se face din rasol de vita sau vitel eu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... , 13.3 % piept cu os si rasol cu os fara cheie (picior ... de grasime) si pieptul (fleica). Rasolul de porc este una din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un piept de pui sau rasol de vita cu os si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... calitatea partilor de carne mai ieftine. Rasolul de vita, numit si rasol alb, folosit mai mult pentru tocanuri si alte fierturi, se ... de preparare: 140 minute Ingrediente: 1 rasol de vita, fara os 3-4 crengute ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cand copilul este mofturos Si nu vrea chip carnita-n farfurie, Incearca cheeseburger-ul sanatos La noi a mers aceasta smecherie. INGREDIENTE un rasol de vita cu os (am ales o carne de foarte buna calitate, de la Karpaten Premium Angus) un ou chifla/chifle cascaval o ceapa sare, boia dulce, cimbru uscat, telina uscata salata verde sos [&] Post-ul CHEESEBURGER DE VITA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... a fost mancata cu pofta! Ingrediente 1 rasol de vitel 1 ceapa 3 morcovi 2 radacini ... dupa gust Puneti la fiert rasolul in apa rece cu sare ... se mai ridica spuma, scoateti rasolul si lasati-l la racit. Adaugati ... tocate si ceapa. Cand s-a racit rasolul, curatati carnea de pe oase ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de boeuf Ingrediente: 800 grame rasol de vita 1 ceapa 2 cartofi 3 morcovi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro