Cauta in 21.308 retete
... pentru 5 portii: 300 g carne de pasare o ceapa mica rosie 150 g carne ... un ou Pregatire: Carnea de pasare, carnea de porc degresata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 portii: 150 g ficat de pasare o legatura patrunjel verde 150 g carne ... se taie cubulete, ficatul de pasare si ceapa se toaca marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina, 3-5 cartofi, 3-4 linguri orez, 2 legaturi de stevie, 2 legaturi leustean, bors sau suc de rosii Mod de preparare: Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si spre sfirsit sev pune sucul de rosii sau borsul. Se poate pregati si cu carne de pasare sau de vita . Mod de servire Se poate servi cu smantana si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -30 de minute. Se drege ciorba cu galbenusuri, combinate cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 7-8 bucati carne de pasare (labele, aripile, gitul), zarzavat de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui sau de la alta pasare, morcov, patrunjel, telina (in total ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1/2 telina, 2 linguri ... preparare: Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... varza fiarta separat. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , leustean, 2 l apa Mod de preparare: Pasarea curatata si spalata se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de telina, leustean, patrunjel ... fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare ... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... carnea; daca fierbe mai mult, ciorba scade). Zarzavatul si ceapa, rase ... fiarba circa 30 minute; apoi, ciorba se acreste dupa gust. Daca ... foc, se drege, ca si ciorbele precedente si se sareaza. Pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 1 litru zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare(gaina, curcan, gisca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare Mod de preparare: Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra ... adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste. - Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ... , git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de pasare se portioneaza se pune la fiert in apa ... ulei si se adauga la ciorba. Din faina, ou, apa se ... tocmagii, care se fierb in ciorba. Cand carnea este fiarta se ... presara verdeata tocata. - 500 g carne pasare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro