Cauta in 16.331 retete
... pentru 5 portii: 300 g carne de pasare o ceapa mica rosie 150 g carne ... un ou Pregatire: Carnea de pasare, carnea de porc degresata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 portii: 150 g ficat de pasare o legatura patrunjel verde 150 g carne ... se taie cubulete, ficatul de pasare si ceapa se toaca marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Una dintre cele mai indestulate ciorbe romanesti, dreasa cu smantana si acrita cu o lingura de otet, ciorba de pui ca la Radauti ... in Bucovina, la Radauti, aceasta ciorba necesita o smantana grasa, de buna ... o lingura rasa de sare. Fierbeti pasarea timp de 30 de minute ... oala de pe foc. Scoateti pasarea din supa si dezosati-o. Rupeti ... mic. [warning]Din acest moment, ciorba nu mai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ca mai toate pasarile mari si tari, curcanul  mai exact carnea ... gaseste cu adevarat sensul in ciorbe/borsuri si piftii. Din acest ... , oricat de reusita ar fi o ciorba de curcan, nu se poate ... gust si sens carnii de pasare si legumelor ce o insotesc. Portii ... rece cu sare, carnea de pasare cu 1 ceapa curatata, dar netocata ... supa. [tip]Daca va doriti o ciorba mai usoara,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zi nuntasilor pentru a se drege, ciorba de gasca, acrita cu zeama ... ajun si stinge suferintele stomacului. O ciorba grasa, dulce acrisoara, cu adevarat ... carnoase ale gastei, sau dintr-o pasare tanara. Portii: 12 Timp de ... sau prea sarata. Mai lasati ciorba sa dea cateva clocote. Asezonati ... verdeata tocata si opriti focul. Ciorba de gasca acrita cu zeama ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare ... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ... doreste, sau simpla. - 1/2 kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -30 de minute. Se drege ciorba cu galbenusuri, combinate cu smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Selis si trupa sa, sambata Pasarea Colibri, orele 19.00, iar ... fi omologat de Cartea Recordurilor. Ciorba de burta record va fi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de grame de carne de pasare se gasesc 20-25 de ... , 150 kcal. Poti incerca si ciorba de la Radauti , dar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu miel si verdeturi Felul I: Ciorba de miel Fel principal: Cotlete ... si Drob de miel Felul I: Ciorba de miel cu macris Felul ... de carnea aleasa (carne de pasare, carne de iepure ca ingredient ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste. - Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ... , git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de pasare se portioneaza se pune la fiert in apa ... ulei si se adauga la ciorba. Din faina, ou, apa se ... tocmagii, care se fierb in ciorba. Cand carnea este fiarta se ... presara verdeata tocata. - 500 g carne pasare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru a da sens resturilor de pasare (maruntaie, aripi, gaturi, picioare, etc ... in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se ... preparare: Ingrediente: 1,5 kilograme maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa ... cu putina sare maruntaiele de pasare taiate in bucati potrivite. Fierbeti ... fierbeti inca 5 minute, sa dea ciorba in cateva clocote. Potriviti de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , maruntaiele si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am ... inchis focul. Cea mai buna ciorba !:) Ciorba este nedefinita,trebuie simtita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustat  si v-a facut placere  din ciorba radauteana de pui, asteptati sa ... sa dea consistenta cuvenita unei ciorbe radautene. O puteti prepara din partea ... minute (chiar mai mult daca e pasare de tara), spumind des. Curatati ... . [warning]Diferenta dintre liezon si ciorba nu trebuie sa fie prea ... mult odata in oala deoarece ciorba se va taia.[/warning] Puneti ... mic. [warning]Din acest...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro