Cauta in 49.142 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 4 felii franzela de 2 cm grosime (cca 200 g ), 200 ml lapte, 4 oua, 50 g, cascaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smintina. Mod de preparare Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cite un ou; se presara...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente Oua (6), cartofi fierti (150 g), rosii (4), ciuperci (100 g), unt (50 g), mazare (100 g), brinza rasa (50 g), sare, piper. Mod de preparare Se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc usor, apoi rosiile si ciupercile, iar in sfirsit mazarea. Se bat usor ouale cu sare si piper si se pun peste legume. Se presara brinza rasa, se acopera si se lasa sa fiarba. Servire Se servesc cu...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... de lapte, 50 g cascaval sau brinza telemea. Mod de preparare Feliile ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente Usturoi, vin, brinza, piper, faina, coniac. Mod de preparare Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si se amesteca in continuu cu o lingura de lemn, pina ce compozitia devine ca o crema. Se dizolva faina in putina crema, apoi se toarna, amestecind mereu in crema fierbinte. Se lasa sa mai dea un clocot, se adauga coniacul, apoi se serveste...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... lapte, 50 g cascaval ras sau brinza telemea rasa. Mod de preparare ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... piper dupa care se adauga brinza si se bat bine. Se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare reteta Pireul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine. Se adauga albusurile batute spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace, iar cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat. Incecati un cocktail din colectia noastra de coctailuri alese. Va dorim pofta mare Alte retete online - sufleuri
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Ingrediente: 300 gr. cascaval ras (brinza talamea), 300 gr. parizer(sunca ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... doreste presara pe deasupra si brinza rasa. Toate supele date prin ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina brinza ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... crud, 2 linguri unt, 2 linguri brinza rasa (brinza de oaie), 1 lingurita marar ... , adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Ingrediente 1/2 franzela, 1 ou, 200g brinza de oaie, 1/2 l lapte, 2 linguri unt Mod ... se asaza un rind de brinza, apoi iar un rind de piine si deasupra restul de brinza. Daca a mai ramas lapte, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ingrediente 300-350 g brinza de vaci, un ou, 50 g gris, 50 ... pudra, vanilie. Mod de preparare Brinza se marunteste bine cu dosul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1/4 macaroane, 50-80 g unt, 200 g brinza. Mod de preparare Intr-un vas de cca 2 l se pune grasime, se lasa sa se incalzeasca putin, apoi se adauga macaroanele, dupa ce au stat 20-30 min in apa in care a fiert si apoiau fost limpezite si bine scurse. Se amesteca cu brinza.Se dau la cuptor cu 10 min inainte de servire, ca sa se infierbinte si se servesc ca fel intai.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... : 6 oua tari, 2 galbenusuri crude, 2 linguri brinza rasa, 1 lingura smintina, sare, piper ... , puse pe rind. Se adauga brinza rasa, lingura de smintina, sare ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ingrediente 350-400 g brinza de vaci, 2 oua de marime mijlocie, 100 ... pudra, vanilie. Mod de preparare Brinza de vaci se marunteste bine ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... mica, 80-100 g parizer,50 g brinza telemea sau cascaval ras. Mod ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit ... apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com