Cauta in 27.233 retete
SE FACE UN ALUAT DIN FAINA DROJDIE SI LAPTE.SE LASA LA CRESCUT AOI SE INTIND 2 FOI.SE DA BRANZA PE RAZATOARE SI APOI SE ADAUGA CELE 8 OUA.SE IMPARTE ALUATUL IN DOUA PARTI SI SE INTIND 2 FOI.SE PUNE PRIMA FOAIE IN TAVA SE TOARNA COMPOZITIA DE BRINZA SI SE ACOPERA CU CEA DE A DOUA FOAIE,SE PUNE LA CUPTOR CAM 30 DE MINUTE PINA SE COACE.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 gr. unt, 250 gr. brinza de vaca, 3 linguri zahar pudra ... lamiie si galbenusurile. Se adauga brinza bine stoarsa de zer si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1/2 kg branza de vaca, 2-4 oua, 1 lingura unt, 4-5 linguri smantana, 1 lingura pesmet, 1 lingura faina, sare Mod de preparare: Brinza se farima bine sau se amesteca cu putin lapte, smantana, faina, pesmet, sare si ouale bine batute (intregi). Se asaza in vas si se fierbe in baie de apa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... chimen, sare Mod de preparare: Brinza sau casul se da prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 ml smintina sau lapte, 250 g brinza de vaci si 100 ... telemea nedesarata, sau 250 g brinza telemea desarata putin, 100 g unt, 50g ... se lasa sa se raceasca.Se adauga brinza rasa, untul moale, brinza de vaci bine maruntita, in prealabil, cu furculita, smintina, galbenusurile ... budinca cu sos alb si brinza si se serveste la fel ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
RETETELE NOI DE AZI (14.10.2008) VOR FI ATASATE PE WEBSEIT IN URMATOARELE ZILE
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
700 gr. branza, 100 gr. unt, 3 oua, 3 linguri faina, 1 varf cutit sare, 2-3 linguri zahar, coaja de lamiie rasa Mod de preparare: Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga branza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cite unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamiie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. de branza mascarpone, 5 oua, 5 linguri de zahar pudra, o cutie de piscoturi de sampanie, 30 cl de cafea foarte tare, o lingura de cacao pudra Mod de preparare: Se freaca galbenusurile si zaharul pana ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. branza de vaci, 50 gr. margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou Mod de preparare: Se framinta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Mod de servire Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blat: 50 g biscuiti amarettini, 150 g piine prajita, 100 g unt, 50 g zahar, 3 linguri cafea tare; crema: 200 g branza de vaci, 300 ml smantana, 3 oua, 100 g zahar tos, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de portocala, 500 g capsuni, 250 ml suc de portocale, un plic praf glazura transparenta Mod de preparare: Amarettini si piinea prajita se macina, se framinta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se pune o pasta preparata din brinza frecata cu ceapa taiata solzi ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 gr. ciuperci, 2 buc. lamii, 100 gr. branza de burduf sau telemea, 2 linguri ulei, sare, piper, verdeata tocata (marar si patrunjel), citeva frunze de salata Mod de preparare: Se prepara sosul intr-un castron, amestecand uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imediat in sos, sa nu se innegreasca. Se rade branza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata, taiate fin. Mod de servire Se tine la rece o ora inainte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com