Cauta in 21.308 retete
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE FACE UN ALUAT DIN FAINA DROJDIE SI LAPTE.SE LASA LA CRESCUT AOI SE INTIND 2 FOI.SE DA BRANZA PE RAZATOARE SI APOI SE ADAUGA CELE 8 OUA.SE IMPARTE ALUATUL IN DOUA PARTI SI SE INTIND 2 FOI.SE PUNE PRIMA FOAIE IN TAVA SE TOARNA COMPOZITIA DE BRINZA SI SE ACOPERA CU CEA DE A DOUA FOAIE,SE PUNE LA CUPTOR CAM 30 DE MINUTE PINA SE COACE.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sint aproximative. Aveti nevoie de: brinza de burduf (eu am folosit ... apa, daca e nevoie Se pune brinza de burduf intr-un bol ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... eu clatite zilele astea, cu brinza, cum le prefera ai mei ... iese bine. Pentru umplutura, alegeti o brinza mai cremoasa si cit mai ... : clatite, facute dupa reteta perfecta :) brinza de vaci cremoasa pentru umplutura ... , caci niciodata nu ramin nemincate). Brinza se amesteca cu zaharul si ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... , lapte si 1 lingurita de ulei. Brinza se portioneaza in bucatele de marimea unei nuci. Brinza se pune in aluatul de clatite si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... foaia in patrate de 5/5 cm. Brinza telemea, desarata 2-3 ore in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pentru umplutura: 150 g crema de brinza almette sau philadelphia 2 linguri de ... . Separat se bate crema de brinza cu zaharul si vanilia, se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
1/2 kg branza de vaca, 2-4 oua, 1 lingura unt, 4-5 linguri smantana, 1 lingura pesmet, 1 lingura faina, sare Mod de preparare: Brinza se farima bine sau se amesteca cu putin lapte, smantana, faina, pesmet, sare si ouale bine batute (intregi). Se asaza in vas si se fierbe in baie de apa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... chimen, sare Mod de preparare: Brinza sau casul se da prin ... putina ceapa rasa pe razatoare. Brinza se aseaza pe farfuria de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
RETETELE NOI DE AZI (14.10.2008) VOR FI ATASATE PE WEBSEIT IN URMATOARELE ZILE
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . Se pune amestecul de brinza. Umplutura: 500 brinza(quark) 2 plicuri de ... vanilia ,dupa care se adauga brinza,smantana si albusurile batute spuma ... griss. Se pune crema de brinza peste prima foie in tava ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
700 gr. branza, 100 gr. unt, 3 oua, 3 linguri faina, 1 varf cutit sare, 2-3 linguri zahar, coaja de lamiie rasa Mod de preparare: Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga branza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cite unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamiie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. de branza mascarpone, 5 oua, 5 linguri de zahar pudra, o cutie de piscoturi de sampanie, 30 cl de cafea foarte tare, o lingura de cacao pudra Mod de preparare: Se freaca galbenusurile si zaharul pana ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com