tratament naturist cu pelita de pipota de pasare
Pagina 3 din 5
Un dulce ca amintirile din copilarie. Ingrediente: 6 oua, doua albusuri, 20 de linguri de zahar tos, 750 mililitri de lapte, un baton de vanilie, 50 mililitri de rom, o jumatate de tableta de ciocolata amaruie. Preparare: - Separa galbenusurile de albus. Bate albusurile, toate opt, spuma foarte bine. Adauga pe rand zaharul tos (doua linguri nu foarte pline, de zahar la fiecare albus), si bate in continuare cu mixerul pana ce se topeste, iar albusul spuma este foarte tare si sticlos. - Pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de sare si facem sosul.Ulterior adaugam si aripile in sosul pregatit. Cartofii dupa ce au fiert se sfarima, se adauga margarina, sarea dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta compacta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Maruntaiele de pui, pipote si inimoare, scaldate intr-un sos cremos ... maruntaie de pui (inimi si pipote) 1 litru supa de pui 70 ... spalati maruntaiele de pui. Daca pipotele sunt prea mari taiati-le ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Buni ne face lapte de pasare, denumirea romaneasca pentru boule de ... ca Buni fara lapte de pasare atat de rar, pentru ca ... de vrabiute :)) Pentru lapte de pasare: - 2 litri de lapte - 5 oua - 5 pliculete ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... asta :) Ingrediente: - 500 g. ficatei de pasare - 200 g. unt - 2-3 linguri coniac - 1 ceapa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... buna! Noua ne plac mult pipotele si incerc mereu retete variate ... am regretat deloc. INGREDIENTE: 2 caserole pipote 2-3 morcovi 1 pastarnac 1 telina mica 2 cepe ... sare, piper, patrunjel PREPARARE Punem pipotele la fiert, dupa ce le ... intrepatunda. Dupa ce au fiert pipotele strecuram zeama in care au ... le mancam intre timp). Adaugam pipotele peste ciuperci si le acoperim ... .Compozitia cu...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
Ingrediente 1 caserola de pipote 1 ceapa 1 morcov mare 1/2 ardei gras si rosu ... caliti putin inainte sa adaugati pipotele bine spalatae si curate de ... . Adaugati apa cat sa acopere pipotele si lasati la foc mic ... fiarba. Dupa ce s-au fiert pipotele, pregatiti intr-un bol un ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingredientele: - 150 g. faina - 180 g. unt - 1 galbenus - sare - 200 g. file de piept de pui - piper - 4 oua - 250 g. branza de vaci - nasturel sau marar - ingredientele pentru aluatul de tarta: Faina se framanta cu 120 g. unt, galbenus si un praf de sare. Se face o bila de aluat, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 min. - ingredientele pentru compozitie: Se spala si se sterge carnea; se taie felii, se sareaza si se pipereaza. - intr-o tigaie se pune o lingura de unt: - in care se...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente pentru 4 portii: - 200 g. piept de curcan - 1 ceapa - 2 rosii - miez de paine sau o chifla - 1 ou - 2 lingurite rondelute de ceapa ciorii - 1 lingurita cimbru - sare si piper - 2 linguri unt - 4 chifle - 4 linguri de ketch-up - 4 linguri de maioneza - cateva frunze de salata Eu am facut portie dubla... aici ingredientele: Se spala pieptul de curcan, se sterge, se da prin masina de carne sau se marunteste in mixer, cum am facut eu :P Ceapa se curata si se taie cuburi...eu n-am mai...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: - 1l lapte - 5-6 oua - 200 gr zahar - 1 lgta faina - vanilie Se bat albusele spuma si se adauga apoi 100 gr zahar. Se bat in continuare pana se intaresc bine. Separat se fierbe laptele cu vanilie si cand bolboroseste se ia albus cu lingura si se pune in lapte. Se tin galustele cate 2 min. pe fiecare parte si se scot apoi cu spumiera intr-un vas. Dupa ce s-au fiert toate galustele, se bat galbenusurile cu restul de zahar si faina. Peste ele se adauga laptele fiert ramas, cu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: -3-4 cepe potrivite, un pachet ficatei de pui (1/2 kg), ulei, sare, piper Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt: le-am pus intr-un vas de iena si am turnat ulei cat sa le cuprinda (sa nu le acopere chiar de tot) Am asezat apoi ficatul, 2 catei de usturoi taiati marunt, piper si am mai pus un amestec de maghiran, cimbru si coriandru (nu e obligatoriu). Sare nu am pus decat inainte sa fie gata. Apoi am bagat totul in cuptorul preincalzit. Se servesc cu mamaliga sau cu ce va place!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am saturat de gripa, de raceala, de boala , de vreme rea si de stat in casa. Anul asta a fost cam nemilos cu noi, am cazut ca secerati unul dupa altul. M-am saturat de spagile date prin spitale, pe la medici, m-am saturat sa arunc cu bani in dreapta si in stanga pe medicamente pentru ca in final sa fiu tot racita, tusind pana ma apuca ameteala. Si totusi... nu se poate sa stau asa, asteptand sa treaca. Ma umflu cu medicamente dar boala se incapataneaza sa dureze si sa evolueze ca la carte....
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Se pune la foc într-o cratita potrivit de mare, laptele cu vanilia. Se bat intr-un castron albusurile la care se adauga, dupa ce s-au facut spuma, 100 g de zahar , batandu-se din nou pana albusul e tare. Cand laptele incepe sa fiarba, se trage cratita pe foc mai mic, astfel incat laptele abia sa mai dea în clocot. Cu o lingura mare de masa, se ia din albusul spuma, se netezeste suprafata lasand-o sa fie putin bombata, apoi se impinge albusul din lingura în cratita cu lapte, cu ajutorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte. - 1 pui mic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In zilele de duminica, cand toata lumea era pe acasa, se intampla ca uneori, prea rar as zice, ca mama sa ne pregateasca, mai mult pe ascuns, un desert pe care-l invatase din cartea de bucate a Sandei Marin, biblia bucatariei romanesti. Ne striga de la balcon, pe mine si pe fratele meu Dan ca masa-i gata si sa lasam joaca, dar n-avea sorti de izbanda cu noi pana nu ne ademenea cu ceva dulce. Dar
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Morcovii si cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in bucati mai mici. Se pun in apa rece, ca sa nu se oxideze si sa se inchida la culoare. Prazul si feniculul se curata, se spala si se taie in rondele, respectiv in felii subtiri. Vinetele si dovleceii se spala, se taie in felii sau in cubulete. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga prazul, feniculul, vinetele si se calesc doua minute. Se pune o oala cu trei litri de apa la fiert si cind incepe sa cloco-teasca se pun pieptii...
Reţetă de pe www.eculinar.ro