tratament naturist cu pelita de pipota de pasare
Pagina 5 din 5
Un dulce ca amintirile din copilarie. Ingrediente: 6 oua, doua albusuri, 20 de linguri de zahar tos, 750 mililitri de lapte, un baton de vanilie, 50 mililitri de rom, o jumatate de tableta de ciocolata amaruie. Preparare: - Separa galbenusurile de albus. Bate albusurile, toate opt, spuma foarte bine. Adauga pe rand zaharul tos (doua linguri nu foarte pline, de zahar la fiecare albus), si bate in continuare cu mixerul pana ce se topeste, iar albusul spuma este foarte tare si sticlos. - Pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de sare si facem sosul.Ulterior adaugam si aripile in sosul pregatit. Cartofii dupa ce au fiert se sfarima, se adauga margarina, sarea dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta compacta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 caserola de pipote 1 ceapa 1 morcov mare 1/2 ardei gras si rosu ... caliti putin inainte sa adaugati pipotele bine spalatae si curate de ... . Adaugati apa cat sa acopere pipotele si lasati la foc mic ... fiarba. Dupa ce s-au fiert pipotele, pregatiti intr-un bol un ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de ... mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingredientele: - 150 g. faina - 180 g. unt - 1 galbenus - sare - 200 g. file de piept de pui - piper - 4 oua - 250 g. branza de vaci - nasturel sau marar - ingredientele pentru aluatul de tarta: Faina se framanta cu 120 g. unt, galbenus si un praf de sare. Se face o bila de aluat, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 min. - ingredientele pentru compozitie: Se spala si se sterge carnea; se taie felii, se sareaza si se pipereaza. - intr-o tigaie se pune o lingura de unt: - in care se...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Lapte de pasare cu aroma de vanilie, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente pentru 4 portii: - 200 g. piept de curcan - 1 ceapa - 2 rosii - miez de paine sau o chifla - 1 ou - 2 lingurite rondelute de ceapa ciorii - 1 lingurita cimbru - sare si piper - 2 linguri unt - 4 chifle - 4 linguri de ketch-up - 4 linguri de maioneza - cateva frunze de salata Eu am facut portie dubla... aici ingredientele: Se spala pieptul de curcan, se sterge, se da prin masina de carne sau se marunteste in mixer, cum am facut eu :P Ceapa se curata si se taie cuburi...eu n-am mai...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... gaina se adauga zarzavatul cind pasarea a fiert pe jumatate. Cantitatea de ... supa de vaca. Supa de pasare se poate prepara si fara ... o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri unt Mod de preparare: Pasarea taiata bucati se inabusa si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - 1l lapte - 5-6 oua - 200 gr zahar - 1 lgta faina - vanilie Se bat albusele spuma si se adauga apoi 100 gr zahar. Se bat in continuare pana se intaresc bine. Separat se fierbe laptele cu vanilie si cand bolboroseste se ia albus cu lingura si se pune in lapte. Se tin galustele cate 2 min. pe fiecare parte si se scot apoi cu spumiera intr-un vas. Dupa ce s-au fiert toate galustele, se bat galbenusurile cu restul de zahar si faina. Peste ele se adauga laptele fiert ramas, cu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne Mod de preparare: Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de carne foarte concentrata) si se lasa sa se raceasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 3-4 linguri ulei, 2 cepe, 1-2 legaturi marar, 2-3 legaturi patrunjel verde, sare Mod de preparare: Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie de citeva ori si se pun in cratita peste carnea preparata. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pana mai scade zeama.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina Mod de preparare: Ficatii se rumenesc putin in unt, cat sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficati, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste Mod de servire Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar, 1 praf vanilie Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si vanilia. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... toata compozitia si se umple pasarea. Se unge cu restul de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain-marie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: -3-4 cepe potrivite, un pachet ficatei de pui (1/2 kg), ulei, sare, piper Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt: le-am pus intr-un vas de iena si am turnat ulei cat sa le cuprinda (sa nu le acopere chiar de tot) Am asezat apoi ficatul, 2 catei de usturoi taiati marunt, piper si am mai pus un amestec de maghiran, cimbru si coriandru (nu e obligatoriu). Sare nu am pus decat inainte sa fie gata. Apoi am bagat totul in cuptorul preincalzit. Se servesc cu mamaliga sau cu ce va place!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si marar,50 g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 minute ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta " sau 1/2 lingurita cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supa de carne, 6 foi de gelatina sau 20 g granule de gelatina, 200 ml smantana dulce sau frisca, 100 g unt, condimente de pasteta, o lingurita de sare. Mod de preparare: Partile mai moi de la gaina sau pui mai mare (piept, pulpe, aripi) se pun la fiert in apa clocotita, impreuna cu o lingurita de sare, ca sa se formeze la suprafata carnii un strat intarit care nu va permite sucului din ea sa treaca in supa, astfel carnea va...
Reţetă de pe www.retete-bune.com