tratament naturist cu pelita de pipota de pasare
Pagina 5 din 5
Se pune la foc într-o cratita potrivit de mare, laptele cu vanilia. Se bat intr-un castron albusurile la care se adauga, dupa ce s-au facut spuma, 100 g de zahar , batandu-se din nou pana albusul e tare. Cand laptele incepe sa fiarba, se trage cratita pe foc mai mic, astfel incat laptele abia sa mai dea în clocot. Cu o lingura mare de masa, se ia din albusul spuma, se netezeste suprafata lasand-o sa fie putin bombata, apoi se impinge albusul din lingura în cratita cu lapte, cu ajutorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am saturat de gripa, de raceala, de boala , de vreme rea si de stat in casa. Anul asta a fost cam nemilos cu noi, am cazut ca secerati unul dupa altul. M-am saturat de spagile date prin spitale, pe la medici, m-am saturat sa arunc cu bani in dreapta si in stanga pe medicamente pentru ca in final sa fiu tot racita, tusind pana ma apuca ameteala. Si totusi... nu se poate sa stau asa, asteptand sa treaca. Ma umflu cu medicamente dar boala se incapataneaza sa dureze si sa evolueze ca la carte....
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
250 fasole boabe,1/2 kg carne ,o ceapa (100 g), 50-100 ml untdelemn, un ardei gras,1/4 l suc de rosii, o foaie de dafin,piper sau ienibahar, marar, tarhon, cimbru,boia de ardei, sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ,2 minute, cu 4-5 linguri de untdelemn ,la foc mic.Se pune un varf de lingurita cu boia de ardei sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei ,se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga carnea taiata in bucati.Se amesteca pana cind se coaguleaza la suprafata,se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml vin,20 g zahar,3-4 fire de praz (1 kg) , 1/4 l suc de rosii, o ceapa (50 g ), 100 ml untdelemn,marar, patrunjel,piper,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste cu 3 linguri untdelemn si apoi se adauga carnea ,dupa cum s-a aratat in retetele precedente.Se fierbe acoperita pana cind se moaie bine ,adaugind cite putina apa ,ca sa nu se arda sosul.Prazul se taie in bucati de 3-4 cm ,si,presarat cu 1/2 lingurita sare ,se prajeste ,separat, cu 2-3 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g ), 60-80 ml untdelemn sau alta grasime, 500 g telina (curatata gata), 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 30 g zahar, patrunjel, sare. Mod de preparare: Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de untdelemn, cum s-a aratat in retetele precedente, pana cind se moaie bine.Telina se taie in felii de 1 cm grosime; acestea se suprapun si se taie in betisoare de 2 cm latime.Telina se caleste separat, cu 2-3 linguri de untdelemn, acoperita, la foc mic, sau la cuptor, tot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte. - 1 pui mic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 g legume asortate (morcovi, radacina de patrunjel, telina), 400 g piept de pui, 2 galbenusuri, 4linguri faina, 2 linguri nuci macinate, sare, piper, 250 g orez, 4 rosii, 2 cepe, 2 linguri ulei, 300 ml smantana, 400 ml supa, 200 ml vin, o lingurita amidon. Mod de preparare: Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta compozitie si se pun la fiert in apa sarata. Se fierb 10 min. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In zilele de duminica, cand toata lumea era pe acasa, se intampla ca uneori, prea rar as zice, ca mama sa ne pregateasca, mai mult pe ascuns, un desert pe care-l invatase din cartea de bucate a Sandei Marin, biblia bucatariei romanesti. Ne striga de la balcon, pe mine si pe fratele meu Dan ca masa-i gata si sa lasam joaca, dar n-avea sorti de izbanda cu noi pana nu ne ademenea cu ceva dulce. Dar
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
Perisoarele:250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare.Sosul:50 g untdelemn, 1/4 l apa, 1/2 l suc de rosii, ceapa rasa fin, 25 g faina, marar, patrunjel, telina, sare. Mod de preparare: Intr-o cratita, se infierbinta untdelemnul sau alta grasime cu ceapa rasa fin sau taiata marunt, un minut, se pune un varf de lingurita cu boia sau pasta de ardei, se amesteca de 2 ori si, imediat se sting cu apa.Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 6 cescute orez, 2 linguri unt proaspat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, sare Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata marunt, impreuna cu morcovul si patrunjelul deasemenea taiati marunt, in cele doua linguri de unt. Se stinge cu putina apa rece si se pune carnea taiata bucati la fiert cu sare. Cind carnea este aproape fiarta se toarna orezul ales si spalat. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid. La un orez de calitate superioara sunt suficiente doua masuri de apa....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, o ceapa(50 g), cca 300 g castraveti(acriti ), 50 -100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu se pune, deoarece castravetii sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoarea cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Perisoarele:250 g piept de pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare.Sosul:50 g untdelemn,1/4 l apa, 1/2 l suc de rosii,ceapa rasa fin o lingurita, 25 g faina, marar, telina,sare. Mod de preparare: Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela.La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un varf de cutit de piper, o lingurita cu varf de marar sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 gaina, zarzavat de supa, o ceapa, o radacina hrean sau o capatina de usturoi, sare Mod de preparare: Se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se ia spuma, apoi se adauga zarzavatul, ceapa si sarea. Gaina fierbe cca 2 ore, daca este batrina. Cind este fiarta, se scoate din supa, se lasa sa se racoreasca, se taie in bucati si se aseaza pe o farfurie. Se garniseste cu rondele de morcov si telina. Mod de servire Se serveste cu sos de hrean, de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne, 300g prune uscate, 3 linguri unt, 2-3 lingurite zahar, sare Mod de preparare: Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cat le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pana ce se fragezeste carnea. Se adauga prunele spalate bine in mai multe ape caldute. Dupa ce au fiert si prunele, se toarna un sos de zahar ars. Se lasa sa mai dea citeva clocote Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro