tratament naturist cu pelita de pipota de pasare
Pagina 1 din 5
... Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste. - Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bun. Pilaful de orez cu pipote si inimi sau orice carne ... niciodata gres. Ingrediente: - 700 gr pipote si inimi (spalate si curatate ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . de cartofi, 1/2 kg. carne de pasare, 100 gr. slanina afumata, 100 ... se stinge cu supa de pasare. Se trece carnea prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g orez, 600 g piept de pasare, un ardei gras, o legatura ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare, 75 gr. orez, 10 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor. Mod de servire Se serveste cu unt si patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de pasare (piept, pulpe), 100 g ciuperci, 50 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. sparanghel, 1 buc. piept de pasare, 3 oua, 250 ml ulei, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de pasare tocata, 2 felii piine, 4 linguri lapte, 3 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou. Mod de servire Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne de pasare, 60 g paine alba, 200 ml lapte, 60 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt Mod de preparare: Se umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi gata, se adauga deasupra sucul de rosii. Mod de servire Se servesc dovleceii calzi, presarati cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii, carne de pasare (ramasa de la supa sau de la ... scurg, se taie carnea de pasare in cubulete foarte mici, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Zeama ... servet muiat in apa fierbinte. - O pasare de aproximativ 1 kg, 2-3 l apa (dupa timpul cit trebuie sa fiarba pasarea), 2-3 catei de usturoi, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro