tratament naturist cu pelita de pipota de pasare
Pagina 4 din 5
... Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de ... . Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte ... de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga vinul si supa de pasare si se fierbe 5 minute. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sferturi. In cazul folosirii unei pasari batrine, legumele se vor adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb 5 oua. In alta cratita se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel. - 5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Partile mai moi de la gaina sau pui mai mare (piept, pulpe, aripi) se pun la fiert in apa clocotita, impreuna cu o lingurita de sare, ca sa se formeze la suprafata carnii un strat intarit care nu va permite sucului din ea sa treaca in supa, astfel carnea va ramine mustoasa si frageda. Se adauga imediat si zarzavat de supa si se lasa sa fiarba la foc mic, dupa ce a dat din nou in clocot, pina cind carnea se inmoaie bine. Daca se foloseste carne de gaina, este preferabil ca aceasta sa fiarba in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc potrivit; dupa primul clocot se ia spuma din supa si, cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si piperul. Se continua fierberea cca 1 1/2 - 2 ore. Cind carnea si zarzavaturile sint fierte, se ia oala de pe foc, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara supa. O jumatate din cantitatea de supa se pune din nou sa fiarba impreuna cu taiteii. Cind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune laptele la fiert. Batonul de vanilie se taie in doua si se adauga in lapte. Pana cand laptele incepe sa fiarba, se bat cele 8 albusuri spuma, adaugandu- se treptat 2 linguri de zahar (50 g) si putina sare. Spuma trebuie sa fie foarte bine batuta si zaharul complet dizolvat. Cand laptele incepe sa fiarba, se ia cu o lingura mai mare din spuma de albus si se pun galustele la fiert in lapte. Laptele trebuie sa fiarba incet. Dupa 2 minute de fierbere, galustele de spuma se intorc cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrina, legumele se vor adauga la fiert cind pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se ia spuma de cite ori este nevoie si dupa o ora se strecoara zeama, care se pune din nou la fiert cu o ceapa marunt tocata si zarzavaturile. Intre timp, se da prin masina de tocat carnea impreuna cu o ceapa. In castron, peste tocatura, se pun albusurile, o lingura buna de verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Din compozitie, se pregatesc perisoare pudrate cu faina. Cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa care se spumeaza si se adauga morcovul, patrunjelul, piperul si sare. Se spala cele 2 linguri de orez si se pun in ciorba sa fiarba. Se face separat un rintas dintr-o lingura grasime si o lingura faina; cind rintasul este rumen, se pune ceapa taiata marunt si se lasa pina se rumeneste putin si aceasta, apoi se adauga putina boia de ardei, precum si putina supa sau apa. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase, apoi se toarna in oala cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu brinza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvintat si taiat marunt. Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cite 3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu cu sosul de brinza si rosii si, eventual, cu o garnitura de cartofi fierti. - 4 fileuri de pui sau curcan (a cite 150 g), 500 g rosii, 500 g brinza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela.La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf de marar sau patrunjel taiat marunt si se amesteca bine.Intr-o cratita de 2 l, se caleste ceapa cu 3 linguri de untdelemn sau alta grasime, la foc mic, numai un minut si se stinge imediat cu 1/2 l apa.Cind clocoteste apa, se ia cu lingurita din compozitie o cantitate cam cit o nuca; in palma...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala gaina sau puiul, se pune la fiert, se cuarat de spuma, dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si taiata cuburi si, daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof taiat cuburi. Cit fierb legumele cu puiul, se fac galustele. Se bat 2 oua cu un pic de sare si dupa aceea se adauga incet grisul in ploaie si, dupa ce s-a format un aluat mai gros, se adauga un pic de ulei de masline sau chiar untura pentru a fragezi galustele. Cand au fiert pe...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajesc feliile de paine. Ceapa, curatata, se taie rondele. Marul se spala, se curata de seminte si se taie bucati mai subtiri. Ficateii se dau prin faina. Se incinge untul (2 linguri), se prajeste ceapa, se scoate, se prajesc bucatile de mar (circa 5 minute). Se scot, se adauga restul de unt si se prajesc ficateii (tot 5 minute). Se toarna peste ei vinul, se sareaza si se pipereaza. Se adauga ceapa si marul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care compozitia se asaza pe feliile de paine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficateii se rumenesc putin in unt, cit sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficatei, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste. Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi. - 1 ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se toaca si se caleste intr-o lingura ulei cu tacimurile de pui. Se pune mazarea spalata, morcovii si cartofii taiati cuburi. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se adauga 3 linguri rosii la conserva, sare, citeva crengute de marar. Se fierbe pina zeama scade la jumate. Se serveste cu smintina. - O cutie mazare, 5-6 cartofi mai mici, tacimuri de pui, o ceapa mare, 2-3 morcovi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ardei. Adaugam usturoiul, supa de pasare, uleiul ramas in tigaie, acoperim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - ficat de pui - inimi si pipote de pui - ciuperci - ceapa si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com