Cauta in 34.157 retete
... chiftelute originale, din vinete si dovlecei, care inlocuiesc clasica combinatie de ... : 2 vinete mici si 1 vanata mare, 2 dovlecei tineri, 1 ceapa,100 grame branza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jur de 500g), taiate cuburi; 4 dovlecei mici, taiati felii; 2 cani rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este cunoscut faptul ca, dintre toate arahidele, migdalele au cel mai ridicat continut de elemente nutritive si calorii, reprezentand o importanta sursa de proteine, calciu si vitamina E. Cu toate ca migdalele contin multe grasimi, acestea sunt monosaturate. Prezenta migdalelor face ca aceasta compozitie sa fie mai crocanta. Iar dovlecelul va da acestor paste un gust deosebit. Este o reteta vegetariana pe care te sfatuim sa o incerci cu incredere! Ingrediente si cantitati: 2 lingurite ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici, taiati in felii subtiri 2 dovlecei taiati felii 1 ceapa mare taiata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe piata dovleceii, incercati reteta: dovlecei in floare. Desigur ca ii ... aceasta perioada. Ingrediente si cantitati: 5-6 dovlecei in floare 4 rosii mari 2 linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitie de paste fainoase cu dovlecei sa fie mai crocanta. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui; 200 g paste farfalle; 2 dovlecei mici; 1 morcov mic; 3 rosii (cca ... in tigaie. 5. Amestecul de carne, dovlecei si morcovi se sareaza, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si verdeataIngrediente si cantitati: 1 kg. dovlecei in floare4 rosii250 g. mazare verde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pot elimina branza (cascavalul). Ingrediente si cantitati: 2 dovlecei galbeni (mici), taiati 2 dovlecei mici taiati in rondele de 1 cm 8 ciuperci (palaria) mici 4 rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui 50g morcovi 50g dovlecei 50g ceapa verde sau arpagic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe el. Adauga feliile de dovlecei pe care sa le aranjezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste pastele cu crema de dovlecei ale maestrului Varlan, pe site ... si, pentru ca aveam niste dovlecei rataciti prin frigider, am zis ... fainoase (de care vreti voi); - dovlecei (eu am avut 2, 2 am pus ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... am umplut apoi diverse: vinete, dovlecei, gulii, varza noua, ardei etc ... noi acasa. Ingrediente: - 4 gulii mari - 3 dovlecei potriviti - o ceapa mare - 1 litru de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Se curata dovlecei de coaja,se taie in jumatate si se ... ,cind apa clocoteste se adauga dovlecei si se o poaresc un 3-4 min.Se scoate dovlecei si se lasa intr- strecuratoare sa se scurga ... compozitia obtinuta umpem barcutele de dovlecei,deasupra pe fiecare se pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... âie. Pieptul de pui cu dovlecei si lamâie este gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune primul strat de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi ... 4 straturi. Deasupra ultimului strat de dovlecei turna compozitia din oua si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata dovleceii de coaja si de seminte, apoi îi dai prin razatoare. Taie gogosarii fâsii si toaca ceapa marunt. Pune uleiul într-un vas încapator si caleste ceapa peste care presari o lingura de sare, apoi adauga dovleceii si gogosarii. Se lasa pe foc timp de o jumatate de ora si se amesteca continuu. Adauga apoi sucul de rosii si foaia de dafin si lasa zacusca pe foc înca o jumatate de ora, adaugând si ardeiul iute. Pune zacusca în borcane, capseaza capacele si lasa-le în cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara sare si piper pe ambele bucati de piept de pui. Încalzeste 2 linguri de ulei într-o tigaie si pune la prajit pieptul de pui. Taie apoi bucatile de carne si pune-le într-o tigaie mai mare. În cele 4 linguri de ulei ramase, pune la prajit si dovleceii. Scurge-i apoi de ulei folosind servetele de hârtie. Amesteca dovleceii, nautul, maslinele, anghinarea si parmezanul cu pieptul de pui. Înainte de servire, lasa-l la frigider aproximativ o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro