malai
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
malai mere, turta de malai ca la gorj, malai cu lapte acru, malai la cuptor traditional, malai dospit, turta de malai, malai cu iaurt, malai lapte acru ardelenesc, terci malai, pasat de malai
... prepara simplu. Incercati-o! Ingrediente : 400 g. malai, o lingurita de sare, 200 g. branza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde, taiata marunt cimbru 2 linguri malai 125 ml. smantana Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte gustos. Ingrediente: 1 cana de malai, 1 oala de smantana, 1 bulgare de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa 1 1/2 cana faina de porumb (malai) 1 1/2 lingura patrunjel tocat Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cartofi fierti, o lingurita unt, 2 lingurite malai, o ceapa medie, tocata, o conserva de ... si se amesteca bine cu malai, dupa care se adauga supa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1/4 ceasca de zahar 1/4 ceasca de malai 1 lingurita esenta de portocale un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (de la Plafar) 1 lingurita de malai 1 lingurita cu fulgi de chilli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai gros, dizolva o lingura de malai in trei linguri de apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust; 1/2 cana faina de porumb (malai); 1 cana orez (brun) fiert; 2 oua ... moale, se adauga faina de malai). 5. Se unge o tigaie cu putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... visine (doar sucul) 1 1/2 lingurita de malai 1/2 ceasca apa rece 1 lingurita cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand eram mica. Pestele cu malai este deci o reteta culinara veche ... , tot mai bun e faina de malai. Ingrediente: - 5-6 bucati de peste - 2 oua - faina de malai - faina alba - sare, piper, condimente pentru peste Procedura ... prin faina, prin oua, prin malai si prajim bine pe ambele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de vreaubio.ro Waffele cu malai sunt dupa reteta Anei Olsen ... ceva dulce. M-a intrigat ideea de malai, asa ca le-am incercat ... integral - 1 cana de faina de malai ( gris de porumb ) - 4 linguri de ... ingredientele uscate: faina, faina de malai, praful de copt si coaja ... asa arata Waffele Bio cu malai, servite cu dulceata de caise ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... completeaza cu lapte sau cu malai, daca mai e nevoie, astfel incat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Adauga amestecul peste terciul cu malai (daca amestecul pare moale, nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius si unge o tava dreptunghiulara de aproximativ 20 de centimetri lungime cu ulei sau unt. Topeste untul într-o cratita, ia de pe foc si adauga zaharul amestecând. Adauga apoi rapid ouale si bate bine pâna când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu si adauga peste amestecul din cratita. Toarna treptat malaiul, faina si sarea peste compozitie si amesteca bine pâna când nu mai sunt deloc cocoloase. Toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cesti malai, 1 ceasca faina alba, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 litru lapte, 4 oua, 4 linguri unt, 1/4 kg branza de oi, sare, 1/4 kg malai Mod de preparare: Se prepara o mamaliguta cu lapte, care se lasa sa se raceasca. Untul frecat spuma se amesteca bine cu galbenusurile, mamaliguta racita si branza sfarimata cu furculita. La urma se adauga albusul spuma si se amesteca. Aceasta compozitie se asaza intr-un vas uns cu unt si se coace la foc rapid Mod de servire Se serveste in acelasi vas, cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. malai, 1 litru lapte, 10 gr. drojdie, 5 oua, 1 lamiie, 2 linguri faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... platou, Pestele se da ptin malai si se pune la prajit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro