Cauta in 21.292 retete
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... ml otet balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din ... legumele preparate în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si ... de piper rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet de porc sau piept de pui, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pina se ingroasa sosul. Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci. - 500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Topeste untul într-o tigaie la foc moderat pâna când se formeaza spuma deasupra. Bate oale într-un castron si adauga-le în tigaie. Se amesteca ouale continuu cu ceva flexibil precum o spatula, astfel încât sa nu se lipeasca omleta de marginea tigaii. Omleta trebuie gatita pâna când apar câteva bucati tari de ou înconjurate de ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de pe foc. Lasa omleta în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si mamaliguta. - 700 g carne de porc tocata, 500 g carnati de casa afumati, 2 kg varza acra, 150 g orez ... gogosari, 2 cuburi/lingurite concentrat costita afumata/ciuperci, 20 ml ulei, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de brânza. Adauga somon afumat si frunze de nasturel. 2. Formeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curata de foi, se spala si se taie marunt. Muschiul de porc se spala, se sterge si se taie obtinandu-se ... mai pot adauga felii de rosii si dovlecei. - 1 kg muschi de porc, 2 ardei capia rosii, 1 ceapa, 4 catei de usturoi, 3 fire de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata ... 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul ... garnitura de legume fierte. - 800 g muschi de vita, 400 ml vin ... vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pestele (eu am folosit macrou afumat) de pielita, dezoseaza-l (grea operatiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul ... crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ... 30 minute. Daca nu se afuma, se pudreaza bine buturelul cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com