Cauta in 24.549 retete
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mereu si sunt foarte buni 1 iepure de crescatorie 2 linguri otet de ... 3-4 cartofi slaninuta afumata Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana a doua zi. Punem ... , putin si putin ulei , Punem iepurele intreg si 2 cani de apa ... lasam sa se rumeneasca. Ungem iepurele din cand in cand cu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost ... un bol cu mujdei iute. - 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Mod de preparare: Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ... . - Pentru 10 kg carne de iepure: 50 g usturoi, 500 g slanina, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... placut. Cand se scoate din bait, se scurge de zearna care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ... 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu, 50 ml otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro