pastrama de iepure
Pagina 1 din 5
... Se taie un iepure mare si gras si se curata foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de iepure se gaseste in supermarket. Iti recomand fie pulpele ... . Ingrediente : 1,5 kilograme de carne de iepure, 250 de grame de masline ... servit. Preparare : portioneaza carnea de iepure. Prajeste-o usor in ulei incins ... minute, apoi da-l deoparte. Cand iepurele este bine patruns, rastoarna sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt, 1 pahar cu vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. ceapa. Mod de preparare: Iepurele de casa, bine spalat, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper Mod de preparare: Iepurele se impaneaza cu bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
iepure, marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi), usturoi, verdeturi proaspete, slanina (sa aiba si ceva carne printre), sos de rosii Mod de preparare: Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de slanina(se prinde cu o scobitoare). Se adauga sosul de rosii( condimentat)si se da la cuptor. Mod de servire Se serveste cu mamaliga
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mari, in trei. Taie pastrama de pui julien, iar casul ... serveste-o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii ... un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati (portii) de carne de iepure, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura ... se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga 1/2 pahar de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si ... si se serveste. - 2 muschiuleti de iepure, 1 pahar smintina, 50 g grasime, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella Mod de preparare: Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cind cascavalul e complet...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... obtine o adevarata delicatesa. - Carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie ... un bol cu mujdei iute. - 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste rece. - 1 kg carne de iepure, 100 mg untdelemn, morcov, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
avem nevoie de un iepure bine spalat si curatat de pielite ... mai mult, depinde cat este iepurele de batra dupa care il ... cand in cand sa stropim iepurele cu sosul din vas. il ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com