pastrama de gasca
Pagina 1 din 5
... mai mari, in trei. Taie pastrama de pui julien, iar casul ... serveste-o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii ... un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella Mod de preparare: Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cind cascavalul e complet...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se ... rece. - 1 ficat mare de gasca, grasime de gasca, zeama de carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si cu cartofi. - 1 piept de gasca, 1 chifla, lapte pentru inmuiat, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga unt proaspat ... taiteii. - 6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, 1 varf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosu proaspat, 50 g ficat de gasca, 5 g ghimbir, sare mare, boabe de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se impaneaza pieptul cu bucatele de slanina, se prajeste in ulei fierbinte, se adauga apoi usturoi si putina apa si se inabusa. Se toarna smantana, se amesteca cu sosul si se da tava la cuptor, pana cand pieptul devine crocant. Se serveste cu crochete de cartofi. - 1 piept de gasca curatat de piele, 100 g slanina afumata, 1 lingura de ulei, 200 ml smantana, 2 catei de usturoi, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in lapte, 1 ou, maruntaie de gasca fierte si taiate marunt, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ciupercile in fisii si se impaneaza pieptul de gasca fara sa se curete de piele. Se pune la inabusit cu putina apa si usturoi, apoi se da la cuptor pana se rumeneste. Se garniseste cu orez olandez. - 1 piept mare de gasca, ciuperci, 2 catei de usturoi, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... muraturi, reteta de sandvis cu pastrama este usor de preparat si ... cu omleta. Reteta: Sandvis cu pastrama si cascaval Ingrediente: 3 felii de paine (preferabil neagra) 120 grame pastrama crud uscata de vita 2 felii ... sandwich maker-ul . Feliati subtire pastrama si cascavalul. Ungeti prima felie ... . Adaugati jumatate din cantitatea de pastrama. Ungeti cu mustar felia de pastrama...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... orez romanesc. - Maruntaiele de la o gasca, 1 legatura de zarzavat pentru supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Ingrediente: Pentru Pastrama: o bucata piept de pui 2 linguri otet alb 1/2 lingura ... iar in cratita unde s-a prajit pastrama punem amestecul pentru sos. Frecam ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... g faina - 100 g sunca Praga - 100 g pastrama afumata - 1/2 ardei rosu - 200 g branza ... , piper Se taie cubulete sunca, pastrama, branza Feta si ardeiul rosu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... ar fi gaina sau cocosul, gasca sau curcanul, piftia (aspicul), cunoscuta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... norocul sa puneti mana pe o gasca, incercati acest preparat atat de ... : 4-6 Timp de preparare: 2,5 ore Ingrediente: 1 gasca de marime potrivita 2 cepe medii ... de grade (temperatura medie). Curatati gasca de maruntaie, resturile de pene ... , piper, cimbru si maghiran. Umpleti gasca cu ceapa si mere. Turnati ... tava si adaugati cuisoarele. Puneti gasca pe gratarul din tava, cu ... procesului de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa ce a fost vanata, gasca salbatica se curata de pene, se ... si cu masline sau ciuperci. - Gasca, untura, marinata. Marinata: 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se aseaza intr-o cratita cu unt. Se acopera si se da la cuptor, la foc moale. Se tine cam 25-30 min. la cuptor, in functie de marime. Cand e gata, se presara cu sare, si se serveste rece sau cald, dupa gust. - Un ficat de gasca, unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din ficat de pasare (pui, gasca, rata, etc), iepure, porc, vita ... din ficat de rata sau gasca adaugati in amestec 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... alaturi de cateva felii de pastrama de porc (sau muschi tiganesc ... preparare: 5 minute Ingrediente: 80 grame pastrama (porc sau vita) 2-3 ridichi de ... bagheta pe lungime. Feliati subtire pastrama. Spalati si curatati (taiati-le ... jos pe interior ? a baghetei. Asezati pastrama in straturi si ridichile peste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro