Cauta in 24.543 retete
... sortimente se numara bot de iepure, marul domnesc, Jonathan, Jonagold, Golden ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie un iepure mare si gras si se curata foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt, 1 pahar cu vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi,1 kg spanac,20 g faina,,1/4 l suc de rosii sau pasta de rosii ,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ,acoperita,la foc mic,apoi se stinge cu jumatate din cantitatea de suc de rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic sau se da la cuptor,tot acoperita ,adaugind cite putina apa ,cind scade sosul,pina cind se moaie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiate felii si bucatile de iepure, marinate mai inainte 2-3 ore in ... se amesteca cu singe de iepure, apoi se mai fierbe inca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 4-5 cepe mari, 3-4 linguri ulei, sare, 20 fire arpagic, 1 pahar vin, 20 masline, 2 foi dafin, 10 boabe piper, o lamaie Mod de preparare: Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 203 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se prajesc bucatile in untdelemn, cu 4 cepe taiate marunt. Se adauga cate putina apa calda si se acopera,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml vin,20 g zahar,3-4 fire de praz (1 kg) , 1/4 l suc de rosii, o ceapa (50 g ), 100 ml untdelemn,marar, patrunjel,piper,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste cu 3 linguri untdelemn si apoi se adauga carnea ,dupa cum s-a aratat in retetele precedente.Se fierbe acoperita pana cind se moaie bine ,adaugind cite putina apa ,ca sa nu se arda sosul.Prazul se taie in bucati de 3-4 cm ,si,presarat cu 1/2 lingurita sare ,se prajeste ,separat, cu 2-3 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, o ceapa(50 g), cca 300 g castraveti(acriti ), 50 -100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu se pune, deoarece castravetii sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoarea cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. ceapa. Mod de preparare: Iepurele de casa, bine spalat, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper Mod de preparare: Iepurele se impaneaza cu bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
iepure, marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi), usturoi, verdeturi proaspete, slanina (sa aiba si ceva carne printre), sos de rosii Mod de preparare: Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de slanina(se prinde cu o scobitoare). Se adauga sosul de rosii( condimentat)si se da la cuptor. Mod de servire Se serveste cu mamaliga
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si ... si se serveste. - 2 muschiuleti de iepure, 1 pahar smintina, 50 g grasime, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati (portii) de carne de iepure, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura ... se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga 1/2 pahar de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... obtine o adevarata delicatesa. - Carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie ... un bol cu mujdei iute. - 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro