Cauta in 73.233 retete
Carnea de iepure se gaseste in supermarket. Iti recomand fie pulpele ... . Ingrediente : 1,5 kilograme de carne de iepure, 250 de grame de masline ... servit. Preparare : portioneaza carnea de iepure. Prajeste-o usor in ulei incins ... minute, apoi da-l deoparte. Cand iepurele este bine patruns, rastoarna sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Rasol In Bors De Iepure Impanat Ingrediente 1 iepure, 300 g costita afumata ... rosu sec, sare, mujdei Preparare Iepurele, dupa ce a stat la fezandat ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se spala bine carnea de iepure si se pune in apa ... se ingroase. Adaugam carnea de iepure si lasam sa fiarba inca ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Carnea de iepure,marinata si zvantata se imparte ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... Sote Vinatoresc Ingrediente 1/2 de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Muntenia Ingrediente 1 kg carne de iepure, 2 morcovi, o radacina patrunjel, un pastarnac ... in prepararea acestei ciorbe de iepure este folosirea sangelui, care se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Ingrediente carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa. Preparare Iepurele de casa, bine spalat, se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Iti trebuie: 1 iepure intreg 2 ardei grasi (rosu si galben) 1 ceapa 2 linguri ... sare piper. Pregatesti asa: Unge iepurele cu otet, sareaza-l si pipereaza ... salvie. Cu aceasta compozitie, umple iepurele, apoi coase-l cu ata si ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure umplut cu carne tocata " Va ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
iepure, marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi), usturoi, verdeturi proaspete, slanina (sa aiba si ceva carne printre), sos de rosii Mod de preparare: Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de slanina(se prinde cu o scobitoare). Se adauga sosul de rosii( condimentat)si se da la cuptor. Mod de servire Se serveste cu mamaliga
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la slanina deoarece carnea de iepure este mai seaca si nu ... din apa in care a fiert iepurele si 50 ml ulei. Se ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Iti trebuie: 2 pulpe de iepure 500 g gutui 250 ml suc de ... asa: Speli bine pulpele de iepure, le tai in bucati potrivite ... tava alaturi de pulpele de iepure. Intr-o cratita caramelizezi zaharul si ... placere " Reteta Culinara : Friptura de iepure cu gutui " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... preparare: Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin ... citeva clocote - Ingrediente: 2 muschiuleti de iepure, 1 pahar smintina, 50 gr. grasime ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si ... si se serveste. - 2 muschiuleti de iepure, 1 pahar smintina, 50 g grasime, 1 pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati (portii) de carne de iepure, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura ... se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga 1/2 pahar de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 6 bucati (portii) de carne de iepure, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura ... se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga A? pahar de apa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... . - 600-700 g de carne de iepure, 100 g ceapa, 100 ml smantana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne de iepure, 1 litru apa, 1/2 l bors, o ceasca smantana, zarzavat de supa, o ceapa, sare, o lingurita de faina, o legatura leustean Mod de preparare: Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin razatoare. Cind sunt fierte, se adauga borsul. Inainte de a se servi se pune leusteanul si se drege cu smantana amestecata cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com