Cauta in 21.294 retete
... afumat si in cealalta 100g pastrama de porc. Crema de branza ... blat am intins crema cu pastrama, a urmat al treilea blat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300-400 g carne, o ceapa(50 g), cca 300 g castraveti(acriti ), 50 -100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu se pune, deoarece castravetii sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoarea cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din carne de vitel, miel, iepure domestic tinar se pregateste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert cartofii in coaje dupa ce in prealabil s-au spalat si separat se pun la fiert si cele 4 oua. Intre timp se taie gogosarii fideluta si castravetii rondele subtiri si se pun intr-un castron. Cand s-au fiert se adauga in castron si ouale taiate rondele si mai tarziu si cartofii taiati la fel. Dupa ce se adauga sarea, mustarul si iaurtul se amesteca cu grija sa nu se farame prea mult dar sa se omogenizeze bine. Se poate servi calda sau rece. - 1 kg cartofi, 4 oua, 2 gogosari in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui (optional; eu am ... Mod de preparare: Am tocat pastrama, verdeata, usturoiul, painea Intre timp ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . - 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smantana ... pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta trimisa de Anonim Timp preparare: 15 minute Ingrediente: sunca de pui, rosii, pastrama, salata creata, ridiche, sare, paine. Mod de preparare: Se taie doua felii de paine si pe prima se pune o felie subtire de sunca, salata pastrama la fel, o felie subtire de rosie ridiche, sarea o puneti unde vreti daca e nevoie si incheiem cu o felie de paine Mod servire: se pune in ghiozdan la copii sau acasa cand sunt petreceri unde vin copii
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... . carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cas cu telemea), sunca fiarta, pastrama de pui, salam picant, peste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro