Cauta in 16.206 retete
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... /congelare, doar in saptamana taierii porcului se consuma carnea proaspata a animalului ... gospodariile romanilor doua tipuri de afumare: in pod (1 caramida este scoasa ... corecta si corespunzatoare a spatiului de afumat si controlul arderii conmbustibilului (lemn ... traditionale din carne de porc [/readalso] Reteta: Afumarea carnii Ingrediente: carne ... folosita metoda din gospodariile...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se fierbe în apa cu sare pentru 2 minute. Se spala sub jet de apa rece. Foile de orez se înmoaie una câte una în apa rece pâna devin maleabile. Se aseaza o bucata de somon spre unul dintre capete. Deasupra se aseaza fasole verde si fâsii de ardei. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se ruleaza pâna la capat. Pentru sos, într-un mojar se amesteca chili cu usturoiul, sucul de lamâie, sarea si uleiul de masline pâna se obtine un sos omogen. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am uns-o cu crema de branza, am pus o felie de somon, am rulat srans si mi-au iesit exact trei clatite cu toata branza si somonul. Le-am pus la rece sa se intareasca putin, dar nu le-am lasat mai mult de o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de porc taiata cubulete ceapa vin cimbru faina ulei ... - in untura ramasa de la porc - caliti o ceapa. Puneti peste ea ... . Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in tigaie si se adauga muschiul de vita taiat in fasii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de brocoli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete. Adaugati treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o inveliti in folie alimentara si o pune-ti la frigider circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana cu ouale si condimentati cu sare, nucsoara si piper. Intinde-ti aluatul in foaie si imbracati o forma de tarta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro