Cauta in 21.292 retete
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si late (se foloseste la impachetat). Se insereaza in muschiul de porc catei de usturoi (aprox ... slanina leustean si se impacheteaza muschiul in slanina. Se leaga cu ... ulei de masline. Se pune muschiul impachetat in amestec si se ... la fezandat 48 de ore muschiul in amestecul rezultat. Apoi se ... . Se mai poate servi cu salata de cruditati. - 1 kg muschi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare ... vita, 100 g carne tocata de porc, 500 g spanac, 500 ml lapte ... tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata ... 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 200 gr. slanina afumata, o cescuta de ulei, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina ... cite o felie subtire de slanina afumata. Se face sul fiecare bucata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaca, 250 gr. carne afumata de porc, 200 gr. fasole uscata, 400 gr. cartofi, telina (frunze ... la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gros. - 800 gr. cotlet de porc fara os (bucata), 12 felii subtiri de slanina afumata, o legatura patrunjel verde, 4 crengute de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... smantana si se toarna peste ciorba fierbinte. - 1 kg ciolan de porc afumat sau de sira spinarii, o ceapa, o lingura cu orez, o legatura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi si salate. - 4 cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masina de tocat. Taie costita afumata in cubulete si amestec-o bine ... scoate vasul cu pateul de porc din tava cu apa, ia ... , pline prajita si mustar. - 500 g pulpa de porc, 500 g rasol de porc fara os, 400 g praz, 50 g unt, 2 catei de usturoi, 150 g costita afumata, 2 felii subtiri de bacon, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul sa taie nu foarte gros, dupa care se bate si ... delicat dupa gust. Feliile de muschi se umplu cu compozitia, se ... mic pina cind susanul capata o culoare auriu inchis. - 500 g muschi de porc, 400 g susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ... mai gustoasa, toba se poate afuma pentru a capata o aroma delicata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele ... totul in cratita. - 250 g carne de vaca, 250 g carne afumata de porc, 200 g fasole uscata, 400 g cartofi, telina (frunze), 1 buc. varza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e doar sa va placa somonul afumat si de acolo... nu aveti ... : - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare - un borcanel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro