Cauta in 46.770 retete
... foi de varza, carnati afumati, racituri, friptura, vin si cozonac - toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in vant dupa salate si "racituri". Cum carnea de pui este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 1 kg peste 1/2 kg morcov boabe de piper sare Pregatesti asa: Pui la fiert in apa rece cu sare si boabe de piper pestele bine curatat si taiat bucati. Separat, fierbi morcovul bine curatat. Strecori zeama in care a fiert pestele si o pastrezi. Intr-un castronel asezi felii de morcov si boabe de piper, apoi pestele si zeama strecurata. Lasi la rece de pe o zi pe alta.
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba si cand da in clocot, se pun labele si capul, apoi bucatile pe rand, nu odata, pentru ca zeama sa nu iasa tulbure. Se ia spuma, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana sunt gata, fara sa se sfarame camea. Se scot labele si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Zeama se curata de grasime si se incearca daca este destul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu apa clocotita, apoi se spala cu 2-3 ape reci. Se pun la fiert 4 picioare cu 5 l apa, carnea macra si sare. Se lasa sa fiarba in clocote mici pana cand carnea se ia de pe os, iar lichidul luat intre degete este lipicios. Se ia de pe foc, se scoate carnea, iar zeama se degreseaza; se ia carnea de pe oase si se distribuie in mai multe farfurii adanci. Dupa ce zeama...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc, de asemenea din picioare de vitel. Mai gustoase sunt cele amestecate. Se pun la fiert, intr-un vas cu apa rece, doua picioare de porc si doua de vitel, bine spalate si curatite. Se lasa sa fiarba descoperite, la foc mic, si din cand in cand se ia spuma. Se sareaza. Sant gata atunci cand carnea se desface usor de pe os. Se scot oasele inainte de a se raci si se asaza carnea in farfurii. Zeama se curata de grasime si se incearca daca este...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pic de aspic (vezi reteta) Racitura sta la rece de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gateau cu dragoste. Cozonaci, prajiturele, racituri, salate si fripturi - nu-ti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , fripturi, bauturi, Cozonaci, creme, glazuri, Racituri si prajituri, Sa va bucurati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... imbietoare si gustoase preparate. Carnati, racituri, fripturi, sarmalute - nu-ti imaginezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de colindat... multe piftii sau racituri de degustat, insa nu ca ... sa ma laud, dar piftii (racituri) ca la noi acasa nu ... calitate. Pentru cele mai miraculoase racituri, avem nevoie de: - 7 picioruse de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Traditionalele racituri ar trebui sa se gateasca in fiecare casa in ... prepara. Mareste poza " O farfurie cu racitura de porc rasturnata, pe o masa ... . Daca fierbe la foc iute, racitura va iesi in final tulbure ... de usturoi pisat. Farfuriile de racitura le dati la rece, unde ... pentru cateva zile. Menciuni Serviti racitura de porc cu muraturi sau ... Fotografia prezentata in reteta de...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... a doua zi. Eu am servit raciturile cu sfecla rosie si hrean ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... traditionale, incercati si reteta de racitura de curcan care desi se ... . Mareste poza " Doua portii de racitura de curan, gata preparate si ... de telina fierte. Menciuni Lasati raciturile sa stea de pe o zi ... Fotografia prezentata in reteta de Racitura de curcan apartine Soul Fusion ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... (aspicul), cunoscuta regional si ca racitura sau aitura (aluzie directa la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . E vorba de niste bunatati numite racituri moldovenesti, cunoscute prin alte zone ... zeama se va tulbura si raciturile nu vor mai fi limpezi ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Adica piftie fusion, sau combinata, sau din mai multe feluri de carne, sau cum vreti voi sa-i spuneti. Ideea e ca a iesit excelenta si o sa va dau si voua reteta sa vedeti ca am dreptate. Ingrediente: - jambon de porc (merg si picioare, urechi, bla-bla, dar ieri n-am gasit) - tacamuri de curcan - tacamuri de pui - foi de dafin - piper boabe - usturoi - sare Mod de preparare: Se spala, curata etc. tacamurile iar jambonul se parleste un pic (daca nu e deja parlit si curatat de la macelarie), se...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Iti trebuie: 1/2 capatana mare de porc 1 kg pulpa 1 capatana de usturoi (dupa gust) 10 pliculete de gelatina sare. Pregatesti asa: Se spala carnurile si se pun la fiert intr-un vas incapator in apa rece si la foc mic pana cand sunt foarte bine fiarte. Intre timp se mai pune apa . Cand carnea e gata fiarta se scoate la racit si in zeama ramasa in vas se pun usturoi si sare dupa gust si gelatina praf ( nu necesita inmuiere prealabila pentru ca o sa se dizolve foarte bine). Se vantura foarte...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Racitura de pasare " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro