Cauta in 21.048 retete
... foi de varza, carnati afumati, racituri, friptura, vin si cozonac - toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in vant dupa salate si "racituri". Cum carnea de pui este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac din curcan, gasca, gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba si cand da in clocot, se pun labele si capul, apoi bucatile pe rand, nu odata, pentru ca zeama sa nu iasa tulbure. Se ia spuma, se adauga putina sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana sunt gata, fara sa se sfarame camea. Se scot labele si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Zeama se curata de grasime si se incearca daca este destul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu apa clocotita, apoi se spala cu 2-3 ape reci. Se pun la fiert 4 picioare cu 5 l apa, carnea macra si sare. Se lasa sa fiarba in clocote mici pana cand carnea se ia de pe os, iar lichidul luat intre degete este lipicios. Se ia de pe foc, se scoate carnea, iar zeama se degreseaza; se ia carnea de pe oase si se distribuie in mai multe farfurii adanci. Dupa ce zeama...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc, de asemenea din picioare de vitel. Mai gustoase sunt cele amestecate. Se pun la fiert, intr-un vas cu apa rece, doua picioare de porc si doua de vitel, bine spalate si curatite. Se lasa sa fiarba descoperite, la foc mic, si din cand in cand se ia spuma. Se sareaza. Sant gata atunci cand carnea se desface usor de pe os. Se scot oasele inainte de a se raci si se asaza carnea in farfurii. Zeama se curata de grasime si se incearca daca este...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pic de aspic (vezi reteta) Racitura sta la rece de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satirul. Se asaza intr-o oala incapatoare si se acopera cu apa in asa fel, incit nivelul apei sa fie cu 3-4 degete deasupra carnii. Se pune la foc potrivit lasind sa fiarba incet. Se spumeaza mereu, apoi se adauga sarea, zarzavatul curatat si spalat, foile de dafin si ienibaharul. Se acopera vasul cu un capac, lasind numai la o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gateau cu dragoste. Cozonaci, prajiturele, racituri, salate si fripturi - nu-ti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , fripturi, bauturi, Cozonaci, creme, glazuri, Racituri si prajituri, Sa va bucurati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... imbietoare si gustoase preparate. Carnati, racituri, fripturi, sarmalute - nu-ti imaginezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de colindat... multe piftii sau racituri de degustat, insa nu ca ... sa ma laud, dar piftii (racituri) ca la noi acasa nu ... calitate. Pentru cele mai miraculoase racituri, avem nevoie de: - 7 picioruse de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... (aspicul), cunoscuta regional si ca racitura sau aitura (aluzie directa la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a doua zi. Eu am servit raciturile cu sfecla rosie si hrean ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . E vorba de niste bunatati numite racituri moldovenesti, cunoscute prin alte zone ... zeama se va tulbura si raciturile nu vor mai fi limpezi ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Adica piftie fusion, sau combinata, sau din mai multe feluri de carne, sau cum vreti voi sa-i spuneti. Ideea e ca a iesit excelenta si o sa va dau si voua reteta sa vedeti ca am dreptate. Ingrediente: - jambon de porc (merg si picioare, urechi, bla-bla, dar ieri n-am gasit) - tacamuri de curcan - tacamuri de pui - foi de dafin - piper boabe - usturoi - sare Mod de preparare: Se spala, curata etc. tacamurile iar jambonul se parleste un pic (daca nu e deja parlit si curatat de la macelarie), se...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ) in care urmeaza sa facem racitura. Se curata si se piseaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... retetele de carnati de casa , racituri , jumari si caltabosi , lipsea insa ... nu imi place toba grasa, raciturile sunt una, toba e alta, din ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... voi . Jumari Caltabosi de porc Racituri (piftii) Carnati de casa Sarmale ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... conditii de casa. Piftia sau racitura din cucos de casa am ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com