Cauta in 21.294 retete
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ... si se arunca toate într-o oala cu apa si se pun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suculenta decat muschiul de porc, ceafa de porc la gratar, atunci ... restaurante. Reteta unei cefe de porc la gratar este pe cat ... ghid de preparare a cefei de porc la gratar si cateva variante ... gratarului perfect. Reteta: Ceafa de porc la gratar Ingrediente: 4 bucati ceafa ... de preferat ca ceafa de porc sa fie mai putin facuta ... ] Sarati si piperati. Ceafa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... des, pana se patrunde si supa scade. [tip]Daca aveti o oala minune (care fierbe sub presiune), puteti fierbe carnea in ea.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o piele de pe pieptul unui ratoi, fiarta, in prealabil la oala minune cam o ora. Pielea de ratoi a fost taiata suvite. Tot acest ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... pina la jumatatea inaltimii sale si apoi se muta in oala minune. Se lasa sa fiarba 10 minute dupa ce incepe sa ... si o lingurita de amidon. Am avut ceva emotii cu oala mea minune fiindca n-am mai folosit-o de mult si era cam ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de vita si ficat de porc, invelite in prapur. O combinatie fortata ... am mai gasit maruntaie de porc in magazin... e drept ca m-am ... timp. Asadar ingrediente: ficat de porc - 800 gr un rinichi de ... proaspat tocat prapur Ficatul de porc l-am spalat si l-am tinut ... limba de vita le-am pus la fiert, separat, in oala minune cam o ora. De regula limba este fiarta cind se desprinde...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi), este dintre cele ... pentru musafiri, o adevarata piftie de porc este simplu de realizat, dar ... a obtine rezultate de calitate. Reteta: Piftie de porc Ingrediente: 1 ciolan de ... tot cu sorici 6 picioare de porc (partea de la ultima articulatie ... . Puneti carnea la fiert intr-o oala cu aproximativ 8 litri de apa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... picioare si din urechi de porc, de asemenea din picioare de ... apa rece, doua picioare de porc si doua de vitel, bine ... rece, se da la o parte oala cu zeama si se lasa ... fierbinte. - 1 kg de picioare de porc si vitel, 3 l apa, o capatina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc ... cu satirul. Se asaza intr-o oala incapatoare si se acopera cu ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca cu picioare de porc. - 1 1/2 kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1 telina, 2 foi de dafin, 3-4 boabe de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . E vorba de niste bunatati numite racituri moldovenesti, cunoscute prin alte zone ... piftie. Asadar ingrediente : picioare de porc, un buturel potrivit, urechi de porc 2 morcovi, 1 patrunjel radacina, o ceapa mare, citiva catei de usturoi, doi ... bine picioarele, buturelul, urechile de porc si se pun intregi intr-o oala mare (de ... fiert impreuna cu produsele de porc. Se pune apoi...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu apa clocotita, apoi se spala cu 2-3 ape reci. Se pun la fiert 4 picioare cu 5 l apa, carnea macra si sare. Se lasa sa fiarba in clocote mici pana cand carnea se ia de pe os, iar lichidul luat intre degete este lipicios. Se ia de pe foc, se scoate carnea, iar zeama se degreseaza; se ia carnea de pe oase si se distribuie in mai multe farfurii adanci. Dupa ce zeama...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 500g carne de porc taiata cuburi 4 morcovi mici intregi 200 ... stiu de ce, dar combinatia asta face minuni cu carnea de porc: devine frageda, usoara si poti sa juri ... despre traditionala carne grea de porc (desi ramane la fel de ... pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ... l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am dreptate. Ingrediente: - jambon de porc (merg si picioare, urechi, bla ... si se pun toate in oala, impreuna cu condimentele. Se acopera ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro