Cauta in 21.294 retete
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 5 linguri de bulion, o cana de orez, 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... maxima nerabdare si incantare aceasta minunata reteta. Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc , pe care le sarati, le ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Daca piftia de porc este gustarea hard a sarbatorilor de iarna, cea ... (aspicul), cunoscuta regional si ca racitura sau aitura (aluzie directa la ... o ora de fiert, adaugati in oala o lingurita de sare si ceapa ... o jumatate de ora. Adaugati in oala morcovul intreg. Fierbeti pana cand ... . Luati o picatura de zeama din oala si verificati cu ajutorul degetului ... de legata.[/tip] Adaugati in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se strecoara zeama in alta oala, se adauga cartofii curatati, spalati ... bine, apoi se varsa in oala de ciorba si se mai ... , 1/2 telina mica, 1/2 kg carne de porc cu putina grasime, 1 ou, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Minunat, carnea tinuta ceva vreme cu condimente.... iar risotto e placerea mea ... . Pentru gratar : Cateva cefe de porc Ulei de masline Condimente : boia ... , sare rasnita, vegeta, mirodenii pt porc etc Pentru risotto : 200 gr ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei ... taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gros pe care-l vari intr-o oala. practic e un termoplonjon mai smecher ... martisor! :D pesto de mazare a iesit minunat si cred ca o sa-l repet ... de curand insa muschiuletul de porc a furat toate aplauzele. ingrediente: pentru ... - piper alb, sare muschiulet de porc sous vide cu pesto de ... de masline. maseaaza muschiuletul de porc cu acest amestec. - videaza muschiuletul ... celsius si lasa...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro