Cauta in 29.876 retete
... cum era preparata spata de oaie pe vremea lui Brancoveanu Voda: "Sa iai spata de oaie sa o impanezi cu catei (de usturoi ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... doua de pofta. Revenind la pastrama noastra, desigur ca se poate ... insa, cu carnita grasa de oaie (miel, ied, berbec, batal) iese ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... ; 100 g pesmet; 200 g branza de oaie; Pregatire ingrediente pentru pasta de ... , si sfaramati, si branza de oaie. Mixati apoi ceapa si usturoiul ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... albinutza Fratilor va spun cinstit: eu de oaie m-am indragostit! :)) de oaia gatita in stilul inconfundabil de aromat al orientului mijociu. De ... : 600-700 gr pulpa de oaie sau miel 2 linguri faina alba ... ml supa de pui sau oaie 100 ml suc de rosii ... apa fiarta Taiati carnea de oaie in bucatele mici. Tavaliti bucatelele ... taiate. Desavarsit! p.s. NU ARE "GUST DE OAIE" ! Sorry...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... , cu slanina, cu o bucata de pastrama, cu un piept de pui ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
... in Auchan o carne de vita, oaie si miel nemaipomenit de frageda ... aprovizionez de acolo 1) Pulpa de oaie medium rare la tigaie, nemaipomenita 1 felie de 2 cm pulpa de oaie Patrunjel Oregano Busuioc Piper Ulei ... , ambalata la casoleta, vita si oaia le incerc mereu din mai ... multe condimente. 2) Spata de oaie/pulpa de oaie in punga la ... farfurie si saram. Pt vita,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... este o mancare din carne de oaie (sau vita), ceapa, morcovi, usturoi ... : 2 ore Ingrediente: 1,8 kilograme carne de oaie sau miel (fara os) 150 ml grasime de oaie (sau ulei) 3 cepe 5 morcovi 4 capatani de usturoi ... Preparare: Daca aveti seu de oaie, taiati-l bucati si puneti-l la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ciuperci proaspete branza de oaie optional: slanina afumata, tocata marunt
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Malai Unt Lapte gras Telemea veche de oaie Oua de tara Punem putin lapte la incalzit si adaugam malai in ploaie. Amestecam in continuu si mai punem lapte treptat pana fierbe malaiul. Adaugam branza si unt si omogenizam. Fierbem oua moi si le punem deasupra. Mamaliga facuta cu lapte e dementiala
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 aluat dospit, 2 linguri ulei de masline, 2 cepe, Mod de preparare: Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ceea ce este extraordinar la frittata este ca, dupa ce ati invatat procedura, nu aveti nevoie de reteta ci puteti improviza mereu si mereu alte combinatii si garantat ca nu va veti satura de ea. De ce o frittata si nu o omleta? Teoretic puteti folosi aceleasi ingrediente, doar ca frittata arata mai bine :), mai ordonat si o puteti pune in farfurie si ca mic dejun, si ca gustare si ca parte a unui bufet suedez. Azi va voi prezenta pas cu pas cum sa preparati frittata. Ingredientele folosite de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... oua, o felie mai groasa de pastrama, un ardei dulce, cozi de ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
Mdeah, asta e cam tot la categoria arhive, ca nu i-am facut mai nimic, dar e bun intr-o droaie de treburi. Am vrut sa il framant, dar era foarte uscat, batea in pecorino, asa ca l-am macinat mecanic, cu niste sare guerande si busuioc proaspat. Fireste ca primul lucru a fost sa fac niste cavallo e pepe :D (pentru cine stie despre ce vorbesc prinde ideea). Am unplut un borcanele pe care l-am pus la rece cu dop de ulei de masline. Si il mai las pentru ca mereu experimentele astea ies misto. Ce...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
Cand am vazut reteta asta la Bucataresele Vesele m-am dus repejor la congelator si am scos un piept de pui si l-am pregatit! Am fost foarte incantata de rezultat, un aperitiv de exceptie, cu mult mai gustos decat preparatele similare din comert! Ingrediente 1 piept pui (cca 1 kg) cateva boabe ienibahar cateva foi dafin 1 lingurita sare 3 linguri sos soia 1 lingura boia dulce Mod de preparare: Desfacem pieptulde pui in doua. Le punem intr-un vas si le acoperim cu apa. adaugam sare, boabe de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 kg carne de berbec (piept) 1 lingura untura 100 g costita sau alta carne afumata 1 lingura faina 3 cepe 2-3 catei de usluroi verdeata sare piper.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Timp de preparare: cea 2 ore Cca 500 kcal/portie Mod de preparare reteta 1. Carnea se fierbe aproximativ 1 1/2 ora. Se scoate si se toaca. Banana se decojeste si se taie in felii. Ceapa se taie in cuburi mici, se indeparteaza samburii de la ardei si acestia se taie in rondele subtiri. Se indeparteaza cotorul de la rosie si se taie in cuburi. 2. Untura se pune la incins, se prajeste banana, se scoate apoi din untura si se pastreaza la cald. in tigaie se pune ceapa, ardeiul si rosia si se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... preparare reteta 1. Brânza de oaie se framânta marunt. Usturoiul ... se amesteca brânza de oaie si se serveste imediat. Important ... sortimente de brânza de oaie. De exemplu brânza italieneasca ... greceasca sau cea bulgareasca de oaie, fiind mult mai grase sunt ... exemplu brânza spaniola de oaie, cum ar fi brânza ... sa a mestec brânza de oaie cu 100 g de lapte, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se presara tarhonul tocat marunt peste carne si se adauga capul. Se fierbe sub capac la foc mic, pana cand se desprinde carnea de os. Se scoate capul si se dezoseaza, iar carnea se pune din nou in supa. Se face un rantas dintr-o lingura de ulei, faina si boia, se stinge cu putina apa rece si se adauga la supa. Se da un clocot, apoi se ia de pe foc si, inainte de servire, se adauga galbenusurile frecate cu...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Timp de pregtire: 30 minute + macerarea Timp de preparare: 15 minute + afumarea Ingrediente pentru 4 kg.: - 3 kg. pulp sau antricot de purcel tanr sub un an - 60 g. sare - 75 g. usturoi zdrobit - 9 g. piper mcinat - 18 g. boia de ardei - 15 g. zahr tos - 1,5 g. salistr. Modul de preparare: Carnea se taie in felii de 8-10 cm. lungime _i cel pucin 3 cm. grosime _i fiecare bucat se leag cu ac. Se prepar un amestec de condimente din: sare, piper mcinat, boia de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de berbec cu os 1,300kg; cartofi 1,500 kg; ceapa 0,600 kg; untura 0,175 kg; rosii proaspete 0,800 kg sau conserva 0,400 kg; pasta de tomate 0,100 kg; ardei gras 0,800 kg; vin rosu 0,100 l; cimbru 0,002 kg; patrunjel verde 0,050 kg; boia de ardei dulce 0,002 kg; piper macinat 0,002 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne cu os 85 g; legume si sos 200 g. PROCES TEBHNOLOGIC Operatii pregatitoare ...
Reţetă de pe www.retete-online.com