Cauta in 73.254 retete
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... delicios, preparati aceasta friptura de oaie care se va topi in ... poza " O farfurie cu friptura de oaie, salata de varza cu rosii ... cartofi copti. " Ingrediente 1 pulpa de oaie 200 g slanina afumata sare piper ... de preparare Spalati pulpa de oaie in mai multe ape reci ... minute Complexitate: medie Tagged with : oaie , slanina , vin , usturoi Fotografia prezentata ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... incercati reteta de pastrama de oaie care va cuceri papilele dumneavoastra ... platou taranesc cu pastrama de oaie, branza si mamaliguta calda, asezat pe o masa. " Ingrediente 1/2 oaie tanara sare 1 l vin chimen usturoi Mod de ... in tigaie. Menciuni Pastrama de oaie se serveste cu mamaliguta calda ... zile Complexitate: mare Tagged with : oaie , vin, chimen , usturoi Fotografia prezentata ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... ulei 400 g branza telemea de oaie Pregatesti asa: Pui faina intr ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri branza rasa (branza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carnati afumati 300 g telemea de oaie 6 oua 3 cepe 50 ml ulei ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 1,5 kg carne de oaie ( cu os ) 50 ml ulei ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Brinza De Oaie Cu Chimen Ingrediente 300 gr. brinza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Preparare Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecind bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Iti trebuie: 1,6 kg carne de oaie 1/2 l bors 3 linguri de orez 2-3 morcovi ... " Reteta Culinara : Bors cu carne de oaie " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Oua umplute cu brinza de oaie Ingrediente Ingrediente: 6 oua, 1 galbenus crud ... , 2 linguri brinza rasa (brinza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Tocanita Din Cirnati Afumati Si Brinza De Oaie Ingrediente 300 g brinza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper Preparare Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Servire Se serveste cu mamaliguta calda. Durata 20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Coltunasi Cu Cas De Oaie Ingrediente 1 aluat dospit, 2 linguri ulei de ... , macinat prospat, 250 g cas de oaie, 8 linguri patrunjel taiat marunt, 1 lingura ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro