Cauta in 34.157 retete
Masline umplute Ingrediente Masline 600 g telemea de oaie 100 g unt 100 g boia de ardei dulce 2 g Mod de preparare Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii cu o lingurita mica de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se pune compozitia intr-un pos, cu spit de dimensiuni mici si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... amestecarea aromelor. - 150 g brinza de oaie, 100 g unt, putina bere, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 300 g conopida, 200 g branza de oaie, o cutie smantana, 1 ou, sare, piper ... scurs intr-o sita. Brinza de oaie se rade si se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 60-70 grame branza de oaie sau cascaval, 2-3 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mici. - 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de usturoi, 100 g telemea de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (eu folosesc La Dorna de oaie) - 4 oua - 300 ml lapte Mod ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se taie toate legumele si se amesteca impreuna cu ouale taiate rondele si branza taiata bucatele mici. Toate se sareaza si se condimenteaza si apoi se adauga putin ulei si otet (de mere, eventual). - Rosii, castraveti, ardei gras, oua fierte, branza de vaca sau de oaie, sare, piper, ulei, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 3 linguri grasime, 150 g brinza de oaie, 3 linguri pesmet. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari. - 1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 4 pastravi dezosati, 250 g branza de oaie, 100 ml vin dulce, 2 lamii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -900 grame de carne de oaie (miel) tocate, o ceapa, 2 lingurite de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iaurt. - 6 oua, 200 g brinza de oaie, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frecati branza cu ouale, puneti piper si sare daca mai este nevoie, apoi adaugati grisul si omogenizati compozitia. Formati chiftelute pe care le rumeniti in ulei incins. - 1/2 kg branza de oaie, 3 oua, piper dupa gust, 3/4 cana gris, 200 ml ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 1/2 l lapte, 250 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 400 gr. malai, sare Mod de preparare: Se pune la fiert laptele cu sare si cind clocoteste se toarna in ploaie malaiul si se bate cu telul, pana ce malaiul se umfla si absoarbe tot laptele. Se unge cu unt o cratita, se asaza jumatate din mamaliguta. Se pune deasupra branza rasa si se acopera cu restul de mamaliguta si unt. Se da la cuptor 15 minute. Dupa gust, se poate pune in branza rondele de la 2-3 oua fierte tari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... acra, 1/2 kg carne de porc,oaie,vita sau de pasare grasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g branza sau cas de oaie, 100 g unt, 1 lingurita chimen foarte fin pisat, 1 lingurita boia rosie de ardei, sare (facultativ), ridichi Mod de preparare: Se da branza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna. Mod de servire Aceasta pasta poate fi folosita si pentru sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... asezam varza rosie. Brinza de oaie o presaram bucatele peste varza, presaram ... din concentrat, 150 g brinza de oaie, 50 g seminte de pin, unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde tocat, 100 g brinza de oaie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro