Cauta in 29.876 retete
... o punem de-o mamaliga. Branza de oaie de burduf tocmai de la ... strat gros de branza de oaie de burduf, inca un strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca bine, apoi branza de oaie se sfarama si imprastie peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 aluat dospit, 2 linguri ulei de masline, 2 cepe, Mod de preparare: Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade. Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ceea ce este extraordinar la frittata este ca, dupa ce ati invatat procedura, nu aveti nevoie de reteta ci puteti improviza mereu si mereu alte combinatii si garantat ca nu va veti satura de ea. De ce o frittata si nu o omleta? Teoretic puteti folosi aceleasi ingrediente, doar ca frittata arata mai bine :), mai ordonat si o puteti pune in farfurie si ca mic dejun, si ca gustare si ca parte a unui bufet suedez. Azi va voi prezenta pas cu pas cum sa preparati frittata. Ingredientele folosite de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Mdeah, asta e cam tot la categoria arhive, ca nu i-am facut mai nimic, dar e bun intr-o droaie de treburi. Am vrut sa il framant, dar era foarte uscat, batea in pecorino, asa ca l-am macinat mecanic, cu niste sare guerande si busuioc proaspat. Fireste ca primul lucru a fost sa fac niste cavallo e pepe :D (pentru cine stie despre ce vorbesc prinde ideea). Am unplut un borcanele pe care l-am pus la rece cu dop de ulei de masline. Si il mai las pentru ca mereu experimentele astea ies misto. Ce...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
1 kg carne de berbec (piept) 1 lingura untura 100 g costita sau alta carne afumata 1 lingura faina 3 cepe 2-3 catei de usluroi verdeata sare piper.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
1 kg carne dezosata de miel sau oaie mujdei din 2 capatani de usturoi 1 lingurita de sare 1 lingurita piper rasnit 4-6 linguri vin alb 1/2 lingurita boia 1/2 lingurita cimbru uscat
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
... preparare reteta 1. Brânza de oaie se framânta marunt. Usturoiul ... se amesteca brânza de oaie si se serveste imediat. Important ... sortimente de brânza de oaie. De exemplu brânza italieneasca ... greceasca sau cea bulgareasca de oaie, fiind mult mai grase sunt ... exemplu brânza spaniola de oaie, cum ar fi brânza ... sa a mestec brânza de oaie cu 100 g de lapte, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se presara tarhonul tocat marunt peste carne si se adauga capul. Se fierbe sub capac la foc mic, pana cand se desprinde carnea de os. Se scoate capul si se dezoseaza, iar carnea se pune din nou in supa. Se face un rantas dintr-o lingura de ulei, faina si boia, se stinge cu putina apa rece si se adauga la supa. Se da un clocot, apoi se ia de pe foc si, inainte de servire, se adauga galbenusurile frecate cu...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de berbec cu os 1,300kg; cartofi 1,500 kg; ceapa 0,600 kg; untura 0,175 kg; rosii proaspete 0,800 kg sau conserva 0,400 kg; pasta de tomate 0,100 kg; ardei gras 0,800 kg; vin rosu 0,100 l; cimbru 0,002 kg; patrunjel verde 0,050 kg; boia de ardei dulce 0,002 kg; piper macinat 0,002 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne cu os 85 g; legume si sos 200 g. PROCES TEBHNOLOGIC Operatii pregatitoare ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se scoate fasolea din conserva si se scurge bine in sita. Se spala si se curata salata verde, se taie in fasii late cam de 2 cm. Se curata telina si dovlecelul, se taie in cubulete, se fierb in apa cu Vegeta sau Knorr vreme de 5 minute, apoi se scot, se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata rosiile si se taie in opt. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, plus maslinele negre. Pentru marinata: se rade usturoiul si se amesteca cu ulei, otet, sare, piper si frunzele de cimbru verde,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc cu telemea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu smantana si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (eu am avut mixta, de oaie si vaca) - 75 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - branza (ideala e o telemea mixta, de oaie si vaca, mai tare, adica ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . parmezan, 50 gr. cascaval de oaie, 200 gr. faina, 20 cl ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de oaie, 9 vinete, 125 g ciuperci albe, 75 g de ceapa ... preparare: 1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g parmezan, 50 g cascaval de oaie, 200 g faina, 200 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro