Cauta in 29.870 retete
... o punem de-o mamaliga. Branza de oaie de burduf tocmai de la ... strat gros de branza de oaie de burduf, inca un strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... afumat si in cealalta 100g pastrama de porc. Crema de branza ... blat am intins crema cu pastrama, a urmat al treilea blat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se presara tarhonul tocat marunt peste carne si se adauga capul. Se fierbe sub capac la foc mic, pana cand se desprinde carnea de os. Se scoate capul si se dezoseaza, iar carnea se pune din nou in supa. Se face un rantas dintr-o lingura de ulei, faina si boia, se stinge cu putina apa rece si se adauga la supa. Se da un clocot, apoi se ia de pe foc si, inainte de servire, se adauga galbenusurile frecate cu...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Timp de pregtire: 30 minute + macerarea Timp de preparare: 15 minute + afumarea Ingrediente pentru 4 kg.: - 3 kg. pulp sau antricot de purcel tanr sub un an - 60 g. sare - 75 g. usturoi zdrobit - 9 g. piper mcinat - 18 g. boia de ardei - 15 g. zahr tos - 1,5 g. salistr. Modul de preparare: Carnea se taie in felii de 8-10 cm. lungime _i cel pucin 3 cm. grosime _i fiecare bucat se leag cu ac. Se prepar un amestec de condimente din: sare, piper mcinat, boia de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de berbec cu os 1,300kg; cartofi 1,500 kg; ceapa 0,600 kg; untura 0,175 kg; rosii proaspete 0,800 kg sau conserva 0,400 kg; pasta de tomate 0,100 kg; ardei gras 0,800 kg; vin rosu 0,100 l; cimbru 0,002 kg; patrunjel verde 0,050 kg; boia de ardei dulce 0,002 kg; piper macinat 0,002 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne cu os 85 g; legume si sos 200 g. PROCES TEBHNOLOGIC Operatii pregatitoare ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se scoate fasolea din conserva si se scurge bine in sita. Se spala si se curata salata verde, se taie in fasii late cam de 2 cm. Se curata telina si dovlecelul, se taie in cubulete, se fierb in apa cu Vegeta sau Knorr vreme de 5 minute, apoi se scot, se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata rosiile si se taie in opt. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, plus maslinele negre. Pentru marinata: se rade usturoiul si se amesteca cu ulei, otet, sare, piper si frunzele de cimbru verde,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 kg cartofi, 75 g branza de vaca, 200 g telemea de oaie, 5 g unt, 2 oua Mod de preparare: Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu branza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se curata si se taie felii. Se amesteca cu branza si se asaza intr-o cratita( rezistenta la cuptor) unsa cu unt, presarind deasupra bucatelele de unt. Se coace 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiile, apoi se curata. Se ... salata. - 200 g brinza telemea de oaie, 150 g hamsii sau orice fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca bine, apoi branza de oaie se sfarama si imprastie peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc cu telemea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi verde jumatate de castravete 1 pastrama piept de pui ulei de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu smantana si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (eu am avut mixta, de oaie si vaca) - 75 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui (optional; eu am ... Mod de preparare: Am tocat pastrama, verdeata, usturoiul, painea Intre timp ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - branza (ideala e o telemea mixta, de oaie si vaca, mai tare, adica ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com