Cauta in 34.116 retete
... o punem de-o mamaliga. Branza de oaie de burduf tocmai de la ... strat gros de branza de oaie de burduf, inca un strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... afumat si in cealalta 100g pastrama de porc. Crema de branza ... blat am intins crema cu pastrama, a urmat al treilea blat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de berbec (piept) 1 lingura untura 100 g costita sau alta carne afumata 1 lingura faina 3 cepe 2-3 catei de usluroi verdeata sare piper.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 6 kg) : carne de ovine, fara os 2,750 kg; carne de vita calitatea I 2,750 kg; bicarbonat 0,080 kg; cimbru praf 0,010 kg; usturoi 0,150kg; ardei iute 0,040 kg; piper macinat 0,010 kg; miroase de carnati 0,020 kg; supa de oase 0,200kg; sare 0,100 kg. Gramaj produs finit : 6 kg sau 133 bucati; gramaj/bucata : crud 45 g; gramaj/bucata: fript 35 g. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: cea 2 ore Cca 500 kcal/portie Mod de preparare reteta 1. Carnea se fierbe aproximativ 1 1/2 ora. Se scoate si se toaca. Banana se decojeste si se taie in felii. Ceapa se taie in cuburi mici, se indeparteaza samburii de la ardei si acestia se taie in rondele subtiri. Se indeparteaza cotorul de la rosie si se taie in cuburi. 2. Untura se pune la incins, se prajeste banana, se scoate apoi din untura si se pastreaza la cald. in tigaie se pune ceapa, ardeiul si rosia si se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... preparare reteta 1. Brânza de oaie se framânta marunt. Usturoiul ... se amesteca brânza de oaie si se serveste imediat. Important ... sortimente de brânza de oaie. De exemplu brânza italieneasca ... greceasca sau cea bulgareasca de oaie, fiind mult mai grase sunt ... exemplu brânza spaniola de oaie, cum ar fi brânza ... sa a mestec brânza de oaie cu 100 g de lapte, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 100 kg) : carne de caprioara (pulpa si spata) fara os 147 kg; slanina afumata 3 kg; zahar 0,450 kg; usturoi 0,520 kg; boia ardei dulce 0,600kg; piper macinat 0,120 kg; silitra 0,010 kg; sare 2,500 kg. Gramaj produs finit : 100 kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala. Slanina se taie fasii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza cu sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepar arii Carnea se presara cu zahar,...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de berbec cu os 1,300kg; cartofi 1,500 kg; ceapa 0,600 kg; untura 0,175 kg; rosii proaspete 0,800 kg sau conserva 0,400 kg; pasta de tomate 0,100 kg; ardei gras 0,800 kg; vin rosu 0,100 l; cimbru 0,002 kg; patrunjel verde 0,050 kg; boia de ardei dulce 0,002 kg; piper macinat 0,002 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne cu os 85 g; legume si sos 200 g. PROCES TEBHNOLOGIC Operatii pregatitoare ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se presara tarhonul tocat marunt peste carne si se adauga capul. Se fierbe sub capac la foc mic, pana cand se desprinde carnea de os. Se scoate capul si se dezoseaza, iar carnea se pune din nou in supa. Se face un rantas dintr-o lingura de ulei, faina si boia, se stinge cu putina apa rece si se adauga la supa. Se da un clocot, apoi se ia de pe foc si, inainte de servire, se adauga galbenusurile frecate cu...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 100 kg) : carne de porc mistret fara os (pulpa si spata) 147 kg; slanina afumata 3 kg; zahar 0,450 kg; usturoi 0,520 kg; boia ardei dulce 0,600kg; piper macinat 0,120 kg; silitra 0,010 kg; sare 2,500 kg. Gramaj produs finit : 100 kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala. Slanina se taie fasii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza cu sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara cu...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 100 kg) : carne de cerb, fara os (pulpa si spata) 147 kg; slanina afumata 3 kg; zahar 0,450 kg; usturoi 0,520 kg; boia ardei dulce 0,600 kg; piper macinat 0,120 kg; silitra 0,010 kg; sare 2,500 kg. Gramaj produs finit : 100 kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Slanina se taie fasii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza cu sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara cu zahar, usturoi, sare cu ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se scoate fasolea din conserva si se scurge bine in sita. Se spala si se curata salata verde, se taie in fasii late cam de 2 cm. Se curata telina si dovlecelul, se taie in cubulete, se fierb in apa cu Vegeta sau Knorr vreme de 5 minute, apoi se scot, se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata rosiile si se taie in opt. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, plus maslinele negre. Pentru marinata: se rade usturoiul si se amesteca cu ulei, otet, sare, piper si frunzele de cimbru verde,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 kg cartofi, 75 g branza de vaca, 200 g telemea de oaie, 5 g unt, 2 oua Mod de preparare: Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu branza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se curata si se taie felii. Se amesteca cu branza si se asaza intr-o cratita( rezistenta la cuptor) unsa cu unt, presarind deasupra bucatelele de unt. Se coace 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiile, apoi se curata. Se ... salata. - 200 g brinza telemea de oaie, 150 g hamsii sau orice fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca bine, apoi branza de oaie se sfarama si imprastie peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc cu telemea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi verde jumatate de castravete 1 pastrama piept de pui ulei de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com