Cauta in 35.720 retete
... dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi verde jumatate de castravete 1 pastrama piept de pui ulei de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu smantana si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (eu am avut mixta, de oaie si vaca) - 75 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui (optional; eu am ... Mod de preparare: Am tocat pastrama, verdeata, usturoiul, painea Intre timp ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - branza (ideala e o telemea mixta, de oaie si vaca, mai tare, adica ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . parmezan, 50 gr. cascaval de oaie, 200 gr. faina, 20 cl ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de oaie, 9 vinete, 125 g ciuperci albe, 75 g de ceapa ... preparare: 1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde, 100 g branza telemea de oaie grasa, 100 g castraveti verzi, 2 oua ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , 100 g parmezan, 50 g cascaval de oaie, 200 g faina, 200 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... irlandeza Ingrediente 1,5kg carne de oaie, 500g ceapa, 1,5kg cartofi rosii ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de vita, 1/4 kg carne de oaie sau ceafa de porc afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ardei gras verde, bacon sau pastrama afumata Mod de preparare Borsul ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
500 gr. carne de miel sau de oaie, 150 gr. slanina, 4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras, sare, piper, 200 gr. orez, 3 linguri ulei, 3 buc. lamii Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins. Mod de servire Saslikul se serveste insotit de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaca, 4 cartofi, 200 g cas de oaie, 4 oua, 1 salata verde, 1 ceasca orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna. Aceasta pasta poate fi folosita si pentru sandvisuri. - 250 g brinza sau cas de oaie, 100 g unt, 1 lingurita chimen foarte fin pisat, 1 lingurita boia rosie de ardei, sare (facultativ), ridichi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro