Cauta in 21.294 retete
... oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele ... de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca ... presati usor. Puneti deasupra ouale fierte si curatate de coaja, in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se freaca apoi cu galbenusurile fierte si uleiul de samburi de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alaturi garnitura de cartofi noi, fierti, peste care se pune restul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Timpul de fierbere necesar pentru obtinerea oualor tari este de 10 min. de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin cateva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor. - 2 oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spanacul si le pui la fiert in apa cu sare. Separat ... , si patrunjelul. Dupa ce au fiert spanacul si salata, le scurgi ... si le amesteci cu orezul fiert, ceapa, usturoiul si verdeata tocata ... pesmet, asezi in sir ouale fierte si curatate si pui compozitia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... clocoteste apa, puneti ouale la fiert si lasati-le circa 6 minute ... sa stea calde. Tineti ouale fierte sub un jet de apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat. Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii. - Oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul, curatit de pielite si vine, se sterge cu o cirpa umeda si se taie felii subtiri. Verdeturile se taie marunt. Foaia de dafin se piseaza. Se asaza totul intr-o cratita cu ulei: un rind de felii subtiri de ficat, peste ele verdeturi si ciuperci spalate bine si taiate feliute, alt rind de ficat si celelalte cum urmeaza. Se acopera si se fierb la foc potrivit 45-60 minute. Se scoate ficatul din cratita si se adauga faina care se stinge cu o ceasca de zeama de carne sau apa calda. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se aleg 20 de raci vii; se spala in mai multe ape, se scurg bine; se scoate matul din coada cu un cutit ascutit, fara sa se rupa inotatoarea din mijlocul cozii. intr-o cratita destul de mare ca sa intre si racii, se calesc cu o lingura de unt un morcov si o ceapa taiate felii subtiri, o frunza mica de dafin, un fir de cimbru, unul de patrunjel, 2-3 catei de usturoi, cateva boabe de piper, sare. Cand incep sa se inmoaie, se adauga un pahar de vin alb si o jumatate de pahar cu apa. Se lasa sa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ouale (cca 6 min. in apa clocotita), se toarna apa rece peste ele, se curata de coaja si se lasa deoparte. Sosul se prepara incalzind untul intr-o tigaie, adaugind faina si dupa 1-2 minute stingind cu lapte. Se fierbe in continuare amestecind ca sa nu se prinda, se sareaza, se pipereaza, se ia de pe foc si se incorporeaza galbenusul si o lingura de brinza rasa. Se spala frunzele de macris si se calesc putin in unt, se adauga spanacul curatat, spalat si tocat mare si se tine pe foc...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb legumele, se pun intr-un vas termorezistent, se pune untul taiat bucati. Se combina faina cu smantana, se pune sare, se toarna peste legume, fara sa se amestece. Deasupra, se pun cascaval ras, verdeata tocata si se da pentru 10 minute la cuptor. - 1 kg legume (telina, morcov, cartofi, pastarnac), 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50 g telemea sau cascaval, 50 g unt, marar sau patrunjel tocat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si cu untul si se lasa sa fiarba acoperit la foc moale 15 minute. Se adauga marul ras, smintina, sare dupa gust si se mai dau 2-3 clocote. Cind are consistenta unei smintini, se serveste fierbinte linga rasol. - 1 radacina de hrean, 2-3 linguri de smintina, 50 g unt, 2 chifle, 1 mar, 1 ceasca zeama de carne, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe apa cu Vegeta. Se spala orezul si se lasa sa se scurga bine. Se incinge untul/ margarina intr-o cratita si pune 1/5 din orez. Se amesteca pina se rumeneste usor. Se pune restul de orez si se amesteca cam 1 minut. Se toarna apa cu vegeta. Se pune capacul. Se lasa sa fiarba fara sa se amestece cam 12 minute. Orezul trebuie sa fie uscat si stralucitor. - 250 g orez, 600 ml apa, 2 lingurite Vegeta, 25 g unt sau margarina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri. - 100 g carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g mazare verde fiarta 150 g morcovi fierti 150 g castraveti murati 10 g mustar ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... castraveti murati 150 g cartofi fierti 200 g ciuperci fierte 250 g maioneza sos ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... vas ,peste care adaugam lapte fiert rece din frigider ,3 galbenusuri si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un ... de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa ... . Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... laptele clocotit, apoi punem la fiert la foc mic pana compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro