Cauta in 21.294 retete
În plus, poti sa adaugi frunze proaspete de patrunjel, ardei capia, curry, cimbru sau orice alt condiment preferat. Se pun ingredientele în robotul de bucatarie si se mixeaza bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai nevoie de o conserva cu boabe de naut fierte, usturoi, zeama de lamâie, ulei de masline, pasta de susan, sare si piper pe care sa le mixezi în robotul de bucatarie. În plus, poti sa adaugi frunze proaspete de patrunjel, ardei capia, curry, cimbru sau orice alt condiment preferat. Poti sa consumi acest pateu vegetal pe pâine prajita sau cu bete de legume proaspete (morcovi, telina, sfecla, ardei, castraveti).
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. cartofi, o capatina de usturoi, o ceasca de ulei, o ceasca apa minerala, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata. Usturoiul se curata, se piseaza, se freaca cu ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se incalzesc. Mod de servire Se servesc fierbinti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii fierti în coaja se lasa la racit, dupa care se decojesc si se dau prin razatoare. Se pun într-un bol mare si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se formeaza chiftelute plate care se lasa la prajit în tigaia încinsa cu putin ulei pâna când se rumenesc pe ambele parti. O alta varianta mai sanatoasa ar fi sa lasi chiftelutele la cuptor pentru a evita prajirea lor în ulei. Se consuma alaturi de o salata de verdeturi si legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mic, apoi adauga cateii de usturoi curatati si maruntiti. Amesteca, iar ... pui. Dupa ce legumele s-au fiert, lasa putin supa sa se ... de minute. Dupa ce supa a fiert, adauga-i de sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune deasupra amestecul de usturoi si ulei de masline, întins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Si cand aud si de usturoi, bucuria este si mai mare ... 1 ceapa 1 bucata de praz, 1 legatura usturoi verde 250g rosii in bulion ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pune apa pentru paste la fiert, dar nu înainte de a adauga ... preferi. Dupa ce pastele sunt fierte pe jumatate, se scurg si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala castravetii, taie-i felii subtiri si pune-i într-un castron. Presara sarea peste feliile de castraveti, amesteca si lasa deoparte timp de câteva minute. Piseaza usturoiul, adauga uleiul, otetul si piper dupa gust. Scurge lichidul lasat de castraveti si adauga amestecul de usturoi, ulei si otet peste ei. Toaca fin mararul proaspat si adauga-l peste salata, amestecând bine. Lasa salata la frigider timp de jumatate de ora înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii fierti se curata si se pun impreuna cu uleiul, galbenusul si smintina intr-un mixer. Usturoiul se piseaza si se adauga la piure si se amesteca bine. Se adauga putin otet, sare si piper. Se serveste pe piine sau alaturi de carne. - 200 g cartofi fierti, 3 linguri ulei de masline, un galbenus, 100 g smintina, 7 catei de usturoi pisati, putin otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mic. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul. Caleste usturoiul timp de un minut, dar fara sa devina maroniu. Adauga sparanghelul si prajeste-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât sa se faca uniform pe toate partile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când pieptul de pui este bine patruns.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge o tava pentru cuptor cu putin ulei. Toarna uleiul de masline si usturoiul într-o punga mare resigilabila. Adauga buchetelele de conopida în punga si agita bine. Toarna continutul pungii în tava unsa si asezoneaza cu sare si piper. Coace timp de 25 de minute, amestecând o data. Presara parmezanul si patrunjelul si mai lasa la cuptor timp de 3-5 minute, pâna se rumeneste usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fi serviti cu sos de usturoi cu smântâna. Piseaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte bine si pune-l la fiert aproximativ 15 minute. Mai apoi ... clocotinda. Când legumele sunt aproape fierte adauga usturoiul tocat si borsul, care a fiert în prealabil în alt vas. La final garniseste cu frunzele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se intrepatrunda. Se servesc reci alaturi de cateva felii de paine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a prepara sosul de iaurt si usturoi se amesteca toate ingredientele cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro